george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

george-neagu, moderator
 george-neagu, moderator 	
			 vs99teo 
	    	Utilizator

vs99teo 
	    	Utilizator	    

vs99teo 
	    	Utilizator

vs99teo 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Hamann	                   

Buna ziua, spuneti-mi va  rog ce solutie/solutii as avea in urmatorul caz:
-ar fi vorba de o masa succesorala de un teren 10 ha si un imobil ... (vezi toată discuția)
	                    Hamann	                   

Buna ziua, spuneti-mi va  rog ce solutie/solutii as avea in urmatorul caz:
-ar fi vorba de o masa succesorala de un teren 10 ha si un imobil ... (vezi toată discuția)

mioara2012	                   

Buna ziua.
O prietena vrea sa faca succesiunea dupa sotul ei. In martie se fac 6 luni de cand acesta a murit. A auzit ca daca nu face succesiunea intr-un ... (vezi toată discuția)
	                    mioara2012	                   

Buna ziua.
O prietena vrea sa faca succesiunea dupa sotul ei. In martie se fac 6 luni de cand acesta a murit. A auzit ca daca nu face succesiunea intr-un ... (vezi toată discuția)

monahelenus	                   

Ma pot reprezenta singura in instanta intr-o speta simpla  ?
deaoarece  familia tatalui meu biologic nu se prezinta la dezbaterea succesiunii la notar...m-am ... (vezi toată discuția)
	                    monahelenus	                   

Ma pot reprezenta singura in instanta intr-o speta simpla  ?
deaoarece  familia tatalui meu biologic nu se prezinta la dezbaterea succesiunii la notar...m-am ... (vezi toată discuția)