Va respect pentru munca si implicarea dumneavoastră în ajutorul pensionarilor !!
Eu nu sunt împăcată cu punctajul si vechimea care au fost calculate deoarece in raport cu contribuția mea nu se reflecta !!Am primit buletinul de calcul si punctajele dar unele luni nu corespund !?Cred ca a fost calculat la ultimul an șomaj!!
Am iesit la PAP in 2015 noiembrie din somaj in 2014 aprilie am avut salariu 1700 lei director din 01.05.2014 am fost trecuta lucrator comercial cu salariu 1050 lei in septembrie 2020 de drept dar nu sa adăugat nimic la pensie doresc sa stiu cum se procedează pentru punctaje si vechime deoarece nu sa ținut cont de contribuitate si de adeverința eliberată pana in aprilie 2001 cu brutele
Va rog sa mi spuneti ce trebuie sa fac!??
Buna seara
Concediile medicale nu sau luat in calcul?!
In decizie este trecut 4 luni si 16 zile ?!
Am iesit la pensie anticipata partial in noiembrie 2015 indicele de corecție 1.07 ?!
De ce nu se iau in consideratie concediile de boala?!
Multumesc
Calcularea punctelor anuale date de casa de pensii nu sunt corecte unele sunt greșite ce trebuie sa fac?!
MARINESCU MARIANA
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua
Ar fi trebuit sa plateasca in luna decembrie dar nu au program asa ca nu noi suntem vinovati si in ianuarie 2018 sa primim din luna noiembrie decembrie si ianuarie[b