avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua Postarita nu stie ce a facut cu cuponul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua Postarita nu stie ce a facut cu cuponul meu!? De unde ...

Buna ziua
Postarita nu stie ce a facut cu cuponul meu!? De unde pot sa iau alt cupon pentru luna iunie 2022
Ultima modificare: Vineri, 17 Iunie 2022
MARINESCU MARIANA, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:11, 17 Iunie 2022
Despre ce cupon este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicarea drepturilor de pensie Gabriela1985 Gabriela1985 Buna ziua! Am si eu urmatoarea problema...in luna august mi s-a ridicat pensia pentru ultimile luni de la venirea deciziei, o suma marisoara de bani(6234lei)! ... (vezi toată discuția)
Primesc pensie din strainatate. Marioaraconac Marioaraconac Buna ziua, Primesc pensie din strainatate, Cu putin peste 4000 pe luna. Deoarece ordonanta privind plata Cass pt suma care depaseste 4000 roni a fost ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre ajutorul de somaj si indemnizatia de somaj? kodrutz kodrutz Buna ziua, am o mica nelamurire...din data de 14 iunie 2010 am ramas in somaj, datorita deciziei de desfacere a contractului de munca conform atricolului 65 ... (vezi toată discuția)