avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters207277

Activitate ContSters207277

Răspuns la discuția recuperare masina
Se poate ! Orice om normal ar fi pastrat un rand de chei ! Deci, te duci ca orice proprietar, descui masina, te urci la volan si pleci !
Lasa-i pe ei sa-si scoata ochii !
Aaaa, daca ai luat banii (chiar daca nu toti !), e alta poveste !
Asa ca revino cu date suplimentare !
Impartirea se face dupa Codul civil si dupa Legea 319/1944 ! Iar se vede ca suntem romani, de ce sa fie simplu cand poate fi complicat !
In Codul civil incepi la Capitolul IV, art 677 si te tot duuuuci...
Răspuns la discuția tulburare de posesie?
@Vasile Iorga
Daca a declarat la APIA-cultura- a facut un fals, a semnat un contract de arenda in numele d-stra.puteti sesiza si pe cei de la APIA si nu va mai primi drepturile banesti !

Gresit !
Daca vreau sa-l ....,,ard'' pe careva nu asa procedez ! Daca-l ,,parasc'' la apia scapa ieftin (traim in Romania unde albul e negru si negrul e alb !)...S-a gresit nu stiu unde, nu se stie de catre cine...
Ganditi-va ca el nu reusea sa inscrie terenul daca nu avea un complice (asta-i termenul !) la apia !
Asa, daca-l reclam la parchet e muuult mai greu sa scape din concasor ! Si daca scapa (revin : traim in Romania !), il costa muuult mai mult !

Nu tin cu ,,ursul'', Doamne fereste ! dar cred ca te-a ,,incadrat'' bine ! Citez din OUG 195/2002, art 100 (2) :
,,(2) Amenda contraventionala prevazuta la alin.(1) se aplica si conducatorului de autovehicul sau tramvai care savarseste o fapta pentru care se aplica 3 puncte de penalizare, conform art.108 alin.(1) lit.b)''
Vezi ca la art 100 sunt ,,doi de doi'' :D , ca la romani : un doi simplu, adica 2 si un doi in paranteza, adica (2).
Ca in politie sunt oamenii care sunt si scriu cum scriu....
Citez din caracterizarea facuta de d-l chestor de politie Liviu POPA, seful Politiei Romane :
,,Sunt suficienti politisti betivi si nenorociti in politia romana !"
Cluj, 28 ian 2011

Acum despre pv : vad ca ai ceva idee, ia OG 2/2001 si vezi unde a gresit !
Ridicarea e alt pv, probabil in temeiul vreunei HCL data de niste id..ti care cred ca ei vor fi vesnic consilieri !
Vezi aici :[ link extern ] !
Foarte important : numai ofiterii si subofiterii care fac parte din politia rutiera indruma si controleaza circulatia, deci si sanctioneaza ! art 2 din OUG 195/2002 (sper sa nu gresesc !).
Eu zic sa iei titlul asa cum e si sa-l ,,dai'' la goagal ! Garantez ca ai ce face in sfarsitul asta de saptamana !
Abuzul de drept

Fapta ilicita constand in exercitarea drepturilor subiective intr-un mod contrar scopului lor social, economic, legii sau regulilor de convietuire sociala. Cazurile cele mai frecvente sunt: exercitarea unui drept subiectiv exclusiv in scopul de a pagubi pe altul, de a face sicane altuia si de a obtine foloase ilicite. Abuzul de drept se poate infatisa sub forma unor acte comisive (fapt comisiv, adica fapta de a face) sau omisive (fapt omisiv, adica fapta de a nu face).
Răspuns la discuția taxa auto
Nu te inteleg ! Iti convine sa dai lunar pe numere aproape 50 de lei ? Basca rca ! In fond e socoteala ta, banii tai !
Succes !
Ce retea, ce tip de conexiune ?
De pilda In cazul ADSL se schimba IP-ul la fiecare conectare (cade curentul, cade centrala, iti resetezi tu modem-ul, etc).
ADSL este acronimul termenului englez Asymmetric Digital Subscriber Line şi denumeşte o tehnologie care permite transmiterea de date, pe o linie telefonică de cupru, mai rapid decât un modem voiceband convenţional..citat Wikipedia
Atat Google cat si Yahoo recomanda schimbarea parolei cel putin saptamanal !
Răspuns la discuția taxa auto
pai sui de ce unii au castigat in instanta sa inscrie masina fara taxa si altii nu?
e de vina avocatul sau ce?
cum fac si eu?

De aia !#-o
Mai usor e de raspuns la intrebarea de ce unii castiga la loto si altii nu !:D
In fine...acum chiar ai nevoie de un avocat ! Sunt niste pasi de parcurs si singur iti prinzi urechile ! Si nu mai poti reveni ! E un castig ca ai toate facute, inclusiv RAR-ul !
Cand discuti cu avocatul intreaba-l cate procese a castigat cu serviciul de inmatriculari. Ca pana la urma teoria ca teoria...practica e temelia !
Răspuns la discuția taxa auto
Merge ! Unii au ,,vorbit'' cu un ,,baiat'' de la inmatriculari, altii au ,,stiut'' o ,,doamna'' de la Ad-tia Financiara, altii au ,,bagat'' masina pe un handicapat...
Altii, destui, au dat in judecata Serviciul de inmatriculari si unii au reusit sa obtina in instanta inmatricularea fara plata taxelor...
Ai de unde alege !
Răspuns la discuția Lipsa in gestiune
La ce sa te astepti ?!...Consulta un avocat ! Si nu cumva sa mergi la politie fara a fi insotita de avocat ! Te-ar putea costa mult mai mult decat onorariul avocatului !
Ar fi vorba despre delapidare, nu pot sti exact, ai furnizat date prea putine !
Delapidarea in Codul penal

Art. 215. - Insusirea, folosirea sau traficarea, de catre un functionar, in interesul sau ori pentru altul, de bani, valori sau alte bunuri pe care le gestioneaza sau le administreaza, se pedepsesc cu inchisoare de la unu la 15 ani.
In cazul in care delapidarea a avut consecinte deosebit de grave, pedeapsa este inchisoarea de la 10 la 20 de ani si interzicerea unor drepturi.