avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Activitate Mihail nelu Ciobanu

Activitate Mihail nelu Ciobanu

Răspuns la discuția Drept de proprietate
Intrebati, tot in scris, unde se afla acum acea arhiva.
Răspuns la discuția SUCCESIUNE
Puteti dezbate succesiunea si efectua partajul in instanta.
Răspuns la discuția mostenire
Ca sa pot calcula cota tatalui d-vs trebuie sa-mi furnizati mai multe detalii, respectiv daca acesta a decedat inaintea bunicii d-vs. si daca a avut copii.
Răspuns la discuția mostenire
Daca am inteles bine, bunica tatalui d-vs. era proprietara ambelor case si de pe urma sa au ramas trei mostenitori ( tatal d-vs si cei doi frati ai sai). In cazul acesta, totul se imparte in mod egal la trei.In cadrul partajului, i se poate atribui tatalui d-vs. casa in care a locuit, dar in functie de valoarea loturilor celorlalti frati, poate fi obligat la o sulta ( suma de bani ) catre acestia.
In primul rand, trebuie dezbatuta succesiunea bunicului d-vs, competenta revenind notariatului sau judecatoriei de la ultimul domiciliu al defunctului . Succesiunea va reveni celor trei copii ai bunicului, chiar daca numai doi au fost trecuti pe titlu. Nu va fi nici o problema din punct de vedere legal pentru mama d-vs., deoarece la momentul eliberarii titlului nu era dezbatuta succesiunea bunicului d-vs.
Apoi se va deschide succesiunea de pe urma fratilor decedati ai mamei d-vs.Insa, notarul va trebui sa-i citeze la succesiune pe toti mostenitorii fratilor mamei d-vs.
Sfatul meu este sa va adresati intr-o prima faza notarului, iar daca nu va intelegeti cu privire la partaj sa mergeti in instanta.
Puteti sa-i actionati in judecata pentru lipsa de folosinta, dar va trebui sa timbrati proportional cu valoarea pe care o solicitati.
Răspuns la discuția pensie alimentara
Daca nu mai aveti alti copii in intretinere, puteti fi obligat la o cota de 1/4 din salariul minim net pe economie pe ultimii 3 ani.
Răspuns la discuția Succesiunea poate fi impiedicata?
Nu puteti face singur succesiunea. Daca dezbateti la notar, trebuie sa-l chemati, daca deschideti succesiunea in instanta, de asemenea, trebuie sa va judecati in contradictoriu cu fratele d-vs.
Răspuns la discuția \"Donatii\" inainte de 1989.
Potrivit art. 2 alin. 1 lit.c din Legea nr.10/2001, imobilul este considerat ca fiind preluat abuziv, insa este necesar sa aveti formulata notificare in temeiul Legii nr. 10/2001.
Răspuns la discuția Credit intocmit pe numele meu
Persoana pe numele careia s-a acordat creditul are acelasi nume si acelasi CNP cu d-vs?