avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Activitate OVB Allfinanz

Activitate OVB Allfinanz

Cu siguranta puteti obtine un credit.In conditiile actuale cand piata este partial blocata si bancile doresc sa isi recupereze din sumele acordate credit, iar biroul de credit nu reprezinta o conditie obligatorie, el este optional si tine de politica fiecarei banci daca este sau nu luat in considerare.Depinde de la caz la caz, sunt oameni cu multe credite mici la multe unitati bancare si intazierile sunt inevitabile.Asta nu inseamnaca acel clinent nu prezinta bonitate sau ca este rau platnic.
Am auzit ca este o lege in baza careia se pot face contracte de asigurare de sanatate la angajatii firmelor, min 12 angajati.Firmele oricum platesc CAS-ul, iar acea cota parte ce ajungea la la casa nationala de asig. de sanatate poate merge la o societate privata de asigurari.
Aceste asigurari sunt deductibile pt patron si asa iti poti si fideliza angajatii.Ideea este foarte buna, totusi cine ma poate ajunta.Vreau sa citesc legea sa ma informez mai bine.
Va multumesc!
Răspuns la discuția Chirie sub 1000 Roni in Bucuresti
"Apartament marfa"!?..nu cred...garsoniera ok poate...in rahova erau chgirii de 150 de euro, stiu un prieten care sta in zona Stefan cel Mare (zona foarte buna) 300 de euro pe luna dar apartamentul nu e deloc "marfa" e vechi si instalatiile sanitare cu multe probleme.In cazul in care vrei sa stai cu proprietarul sau te hotarasti sa iti inchiriezi doar o camera ai sanse mult mai mari sa gasesti si zona buna si apartamentul ok.
Sunt nenumarate solutii indiferent de piata, deoarece si unitatile bancare doresc sa isi recupereze banii decat sa stea cu ei blocati, iar recuperarea lor in urma vanzarii garantiei imobiliare (sau a bunurilor girate) intr-o piata partial blocata se doreste a se evita.
O refinantare nu se refera doar la scaderea ratei, se poate castiga foarte mult prin scaderea perioadei de creditare, ob. unei dobanzi mai mici, etc depinde de perioada cand a fost accesat creditul, si de durata sa.(pe ce perioada se intinde)
Tarife orientative :

- garsoniere si apartamente : de la 300 lei
- terenuri libere : de la 400 lei
- case , vile : de la 500 lei
- spatii comerciale sau prestari servicii : de la 500 lei
Acestea sunt spre exemplu tarifele, restul tine de piata formata de promovarea fiecaruia si de modul in care stie sa isi intermedieze seviciile.

- spatii de birouri : de la 600 lei
- spatii industriale , hale : de la 800 lei
- autoturisme , autovehicule : de la 400 lei
- bunuri mobile , utilaje , etc. : de la 500 lei

Termenul de executie al unui raport de evaluare este de 3 - 4 zile lucratoare de la data incheierii contractului, a primirii integrale a documentelor solicitate de evaluator si a vizitarii proprietatii.
Decizia de finatare in aceasta situatie apartine fiecarei banci in finctie de politica interna de creditare.Printre conditiile ce trebuie indeplinite pentru accesarea creditului se regasesc:
- contractul de munca trebuie sa fie pe perioada nedeterminata, ( in cazul in care suma ce doriti sa o rambursati dupa accesarea creditului nu depaseste perioada inscrisa in contractul dumneavoastra de munca, contractul poate sa fie si pe perioada determinata)
- vechime de cel putin 6 luni, un an..depinde de unitatea bancara,
Sunt sanse foarte mici sa obtineti un credit, ceva mai multe sanse ati avea daca apelati la companii de genul Provident..eu unul nu va recomand acest lucru deoarece desi va spun toate costurile acelui credit, dobanda este undeva la 75%, asa ca nu va lasati pacalit, la final tot dumneavoastra sunteti cel care plateste.
Răspuns la discuția vreau sa preiau ipoteca
Daca aceasta problema nu se poate rezolva la unitatea bancara de unde mama dumneavoastra a obtinut acel credit, puteti opta pt alte societati bancare pt o refinatare. Venitorile atat al dumneavoastra cat si al mamei pot fi cumulate si astfel sa ob. un nou unprumut cu rate ceva mai mici (se stinge acel credit obtinut si se deschide unul nou, poate pe o perioada de cerediate ceva mai lunga cu rate mai mici, sau pe aceiasi perioada cu dobanzi ce v-ar permite plata creditului )