avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... In baza carei legi se pot face la firme asigurare de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

In baza carei legi se pot face la firme asigurare de sanatate la min 12 angajati?

Am auzit ca este o lege in baza careia se pot face contracte de asigurare de sanatate la angajatii firmelor, min 12 angajati.Firmele oricum platesc CAS-ul, iar acea cota parte ce ajungea la la casa nationala de asig. de sanatate poate merge la o societate privata de asigurari.
Aceste asigurari sunt deductibile pt patron si asa iti poti si fideliza angajatii.Ideea este foarte buna, totusi cine ma poate ajunta.Vreau sa citesc legea sa ma informez mai bine.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 18:05, 18 Iunie 2011
In primul rand legea care reglementeaza asigurarile de sanatate in Romania este legea 95/2006 iar daca intrati pe GOOGLE la pozitia a 5-a veti gasi o lista cu firme de asigurari care practica asigurari de sanatate private.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata asigurare medicala silesax silesax am platit asig medicala pentru pers care nu obtine venituri impozabile din 1993 pina in 2002. apoi nu am mai platit dar 3 ani sa adunat datorii(dupa 3 ani de ... (vezi toată discuția)
Contributii sanatate avocati monik monik dragi colegi avocati, am si eu o nedumerire caci am auzit mai multe opinii despre cele de mai jos. dupa cum se stie, avocatii platesc 10% din salariu la barou ... (vezi toată discuția)
Ordonanta 58/2010 darabontcsilla darabontcsilla Buna ziua, avem o intrep. individ. din 2010, am fost cu declaratiile la casa de asig. si, ne-a calculat din ziua infiintarii a firmei ( Aprilie 2010 ) ... (vezi toată discuția)