avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Chirie sub 1000 Roni in Bucuresti
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Chirie sub 1000 Roni in Bucuresti

Va salut! Exista in Bucuresti posibilitatea de a inchiria un apartament marfa cu o chirie sub 1000 Ron pe luna? Pe site-urile de imobiliare practic e un haos de unde nu mai inteleg nimic. Am gasit si apartamente modeste inchiriate cu mii de euro pe luna, aceasta in conditiile in care am auzit ca exista o penurie de chiriasi odata cu criza imobiliara.
Cel mai recent răspuns: OVB Allfinanz , Consultant credite si finantari 11:40, 16 Iunie 2011
Ce intelegeti Dvs prin "apartament marfa" ?!?:D
Nu cred ca puteți găsi un apartament de minim 2 camere la o chirie de sub 1000 RON intr-o zona buna si bine utilat si amenajat! Asta este părerea mea...
Inteleg un apartament nou, modern utilat, cu internet si cat mai aproape de centrul Bucurestiului. Pe net se gasesc in general garsoniere bune la pretul asta si cateodata chiar si cu 2 camere... dar nu stiu cat de adevarate sunt anunturile.
"Apartament marfa"!?..nu cred...garsoniera ok poate...in rahova erau chgirii de 150 de euro, stiu un prieten care sta in zona Stefan cel Mare (zona foarte buna) 300 de euro pe luna dar apartamentul nu e deloc "marfa" e vechi si instalatiile sanitare cu multe probleme.In cazul in care vrei sa stai cu proprietarul sau te hotarasti sa iti inchiriezi doar o camera ai sanse mult mai mari sa gasesti si zona buna si apartamentul ok.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde gasesc consultantii clienti pentru investitii? MrFB MrFB Buna ziua, Aveti idee unde gasesc consultantii romani clienti straini interesati de anumite afaceri in Romania (achizite a unei afaceri deja existente,a ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere. radw radw Buna ziua. In cursul acestui an, in luna Februarie, am incheiat un contract de inchiriere pe o perioada de 6 luni, asupra unui imobil de 2 camere dintr-o ... (vezi toată discuția)
Evaluare apartamant mela13 mela13 cit valoreaza un apartament in zona Drumul Taberei: -3 camere, parter, construit in 1974? (vezi toată discuția)