avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters211619

Activitate ContSters211619

buna ziua,as dori sa ma informati daca exista vreo posibilitate de amanare/refinantare sau oricare alta ref la credite bancare.
-am credite facute in timpul casniciei,dupa care a urmat divortul apoi din motive de sanatate grave a trebuit sa ma pensionez de boala(diminuarea veniturilor),credeti ca as putea avea vreo solutie din partea bancii?
multumesc!
Discuție custodie
buna ziua,care este procedura legala ptr a putea lasa un copil minor(care imi este in credintat prin hotarare judecatoreasca),in grija bunicilor sau a unei alte pers ptr ca eu sa pot pleca din tara?
multumesc!
Discuție drept vizita
buna ziua,
din punct de vedere legal este corect ca un copil de pana in 2 ani (este incredintat mamei in urma divortului),celalalt parinte are drept de vizita doar cateva ore fara a-l putea lua in weekend/vacante pana la implinirea varstei de 5ani?
buna ziua,
am retinut ca termenul limita ptr aceasta asigurare a locuintei este 15 iulie 2011,valoarea este de 20 euro,dar unde pot face aceasta asigurare,va rog?
Răspuns la discuția vacanta magistrati
divort cu partaj? este nevoie sa ma revin in tara?
Răspuns la discuția vacanta magistrati
multumesc,dar daca am un proces in aceasta perioada ce se intampla?
mai e nevoie sa fiu in tara?
buna ziua,in ce perioada intra magistratii in vacanta pe anul 2011?
multumesc!
mult ptr raspunsurile anterioare,
cum este legal sa procedam ptr a putea pleca in vacanta cu copii minori (3 respectiv 5 ani)peste ocean,tatal este deja plecat la lucru urmand ca si restul familiei sa mearga doar ptr o vacanta de cca 2 ani.
multumim!
Discuție hartuire
cum se poate proceda ptr o plangere impotriva cuiva care efectiv hartuieste verbal o persoana pe strada in cercuri de cunoscuti?
mentionez ca respectiva pers mai are 2 avertismente pe aceasta tema.multumesc.