avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Activitate kinder_doina

Activitate kinder_doina

Bună ziua. Dacă am făcut succesiunea doar pe un imobil, sora mea a renunțat la drept, iar ulterior am descoperit ca trebuie sa trec niște locuri de veci pe numele meu..si sa fac un supliment la succesiunea anterioara...mai este nevoie și de prezenta surorii la notar?
Pentru amplasarea unei lăzi de înghețată în fata magazinului e nevoie de autorizație de la primărie?
Acum 10 ani am fost anuntata ca am folosit cartela de voce pentru internet....dar nu a fost asa și ca am de plătit 1000 de dolari.azi am primit o somatie de plata de 13700 lei și o amenințare de executare silita de la o firma de recuperări în numele firmei de telefonie. Ce este de facut?
Multumesc
Bună ziua
Am un teren de 193mp pe care trebuie sa asigur trecerea cu piciorul vecinilor.ce înseamnă acest lucru?ce pot și ce nu pot face pe acest teren.?o parte din el se afla în fata casei lor
Bună ziua
Mama mea,bolnava de cancer în faza terminala a făcut act de vanzare fără știrea nimanui surorii mele.se poate ataca acest act pt a obține măcar o camera pt soțul mamei,casatoriti legal de peste 20 de ani?
Am primit o înștiințare de la firma de recuperare creanțe prin care mi se aduce la cunoștință voi fi executata silit pe neplata unei datorii din 2009, datorie pe care nu o recunosc.
"dacă în termen de 5 zile de la primirea prezentei somații nu veți achita se va începe procedura de executare silita"
Mi se mai comunica cum ca executarea silita va fi efectuata intre orele 6-20,chiar și în lipsa datornicilor.
Ce e de făcut?
Mulțumesc
Discuție somaj
buna ziua!din februarie 2013 pana in iunie 2013 am beneficiat de somaj,apoi m-am angajat.acum e posibil sa se inchida punctul de lucru si sa ne trimita in somaj.mai pot beneficia de indemnizatia de somaj?
adica cei de la firma de recuperare nu ar trebui sa mai ceara acei bani?daca totusi se ajunge in instanta pot sa fac contestatie la o eventuala executare silita?
buna ziua!in 2010 mi s-a comunicat ca de pe o cartela de voce as fi facut cost suplimentar de date,la vremea aceea de 1000 dolari.le-am explicat ca nu aveam sa fac acest lucru deoarece cartela era intr-un telefon ce nu permitea accesul la net.dar...degeaba....si nu le-am platit.acum imi vin de la o firma de recuperare somatii ,suma ajungand la 13700 ron.pot fi executata silit pentru acesti bani sau datoria,dupa atatia ani s-a prescris?multumesc