avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Activitate auguracraciun

Activitate auguracraciun

buna ziua,va rog daca ma puteti ajuta:
- un angajat primeste de la medic o recomandare pentru schimbarea locului de munca - nu certificat medical
- angajatorul nu ii poate oferi un alt loc de munca. in aceasta situatie i se desface contractul de munca conform carui articol?. poate beneficia de somaj fara ca angajatorul sa si piarda dreptul de a angaja pe cineva pe acelasi post?
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția tva ptr servicii nave fluviale
Multumesc f mult!
Obtinerea certificatului pentru spatiu cu destinatie sediu social este obligatorie si la infiintarea unei asociatii -ONG ?
Cum se obtine?
Multumesc anticipat!
1.Cum se trateaza din punct de vedere tva servicii efectuate conf art 143 al 1 lit h de catre pers juridica impozabila ,sediu Romania catre persoana juridica neimpozabila,sediu in ue ? Dar catre pers neimpozabila stabilita in afara ue?
2.Pj presteaza servicii plasare forta de munca in ue. Pentru muncitorii plasati achita catre diversi prestatori transport de la sediul firmei la aeroport si avionul de la Buc la tara de destinatie.La refacturare catre pers impozabile stabilite in ue valoarea transportului efectuat pe teritoriul Romaniei se factureaza cu tva?
Multumesc anticipat!
cum se trateaza din punct de vedere tva:
- firma inregistrata in scopuri de tva participa la o conferinta intr-o tara din ue,platitoare de tva; este taxare inversa, se declara in decl 390?
- dar serviciil IT achizitionate? ce tratament au?
Multumesc anticipat