avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Activitate anutzanad

Activitate anutzanad

Multumesc mult de tot.
O zi frumosa sa aveti.
MUltumesc mult pentru raspuns. Am fost la registru comertului de care apartin si la biroul de informati mi s-a dat o cerere sa o complectez si mi s-a zis ca ma costa 700 lei dupa care m-au dat afarafara sa-mi mai ofere si alte informati ( ce acte am nevoie in copii sau original, daca imi trebuieo hotarere aga asociat unic pentru adaugare cod caen) Ce pot sa inteleg din asta?
Buna ziua. Am si eu cateva intrebari daca ma poate ajuta si pe mine cineva.
Trebuie sa scimb denumirea firmei din srl--d in srl metodologia am inteleso cat de cat.Mi se va cere actul consttutiv in care scrie codul caen actual al firmei numai ca eu as vrea sa mai adaug coduri caen. Ce fac prima data schimb act constitutiv in care adaug codurile caen sau schimb din srl-d in srl?Si ce trebuie sa fac pentru adaugarea a mai multor coduri caen?
Răspuns la discuția Nelamurire SRL-D achizitii!
Va multumesc frumos. Eventual daca mai am intrebari mai pot sa apelez la dumneavoastra? O zi buna va dresc.
Răspuns la discuția Nelamurire SRL-D achizitii!
si nici nu o sa beneficiez de plata contributiei sociale de catre angajator?
si profit deocamdata e tot pe zero, adica din tot ce am incasat platesc cele 3 salari si restul cheltuielilor.dar parca reinvestirea profitului este obligatorie de 20 %. Se constituie anual din profitul brut al entitati in cota de 5% pana cand rezerva legala atinge 20%din capitalul social . Stiu ca daca nu contitui aceasta rezerva e caz penal,dar vad ca SRL-ID e total alceva decat un SRL normal
Răspuns la discuția Nelamurire SRL-D achizitii!
daca nu exista nici un plat de afaceri, deocamdata, firma poate sa functioneze ca un srl normal?si care ar fii dezavantjele SRL-ID?
Discuție Srl ID
As avea si eu o intrebare.
Care sunt beneficiile uni SRD-ID si care sunt dezavantajele?
Ma poate ajuta cineva?