avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schmbare denumire din SRL-D in SRL si adaugarea cod ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schmbare denumire din SRL-D in SRL si adaugarea cod caen

Buna ziua. Am si eu cateva intrebari daca ma poate ajuta si pe mine cineva.
Trebuie sa scimb denumirea firmei din srl--d in srl metodologia am inteleso cat de cat.Mi se va cere actul consttutiv in care scrie codul caen actual al firmei numai ca eu as vrea sa mai adaug coduri caen. Ce fac prima data schimb act constitutiv in care adaug codurile caen sau schimb din srl-d in srl?Si ce trebuie sa fac pentru adaugarea a mai multor coduri caen?
Cel mai recent răspuns: anutzanad , utilizator 13:55, 27 Ianuarie 2015
Buna ziua,

In mod normal puteti sa faceti toate schimbarile intr-o singura operatiune. Faceti o Decizie in care sa mentionati aceste modificari si faceti-le si in Actul Constitutiv.

Cel mai sigur este sa va interesati la Registrul Comertului de care apartine societatea. Cei de acolo sunt cei mai in masura sa va ajute si ofera si consultanta gratuita, si contra cost, in functie de complexitatea problemei. Incercati sa mergeti pana la Registru sa vedeti ce puteti afla.

Succes,
MUltumesc mult pentru raspuns. Am fost la registru comertului de care apartin si la biroul de informati mi s-a dat o cerere sa o complectez si mi s-a zis ca ma costa 700 lei dupa care m-au dat afarafara sa-mi mai ofere si alte informati ( ce acte am nevoie in copii sau original, daca imi trebuieo hotarere aga asociat unic pentru adaugare cod caen) Ce pot sa inteleg din asta?
Buna ziua din nou,

Gasiti mai multe detalii aici [ link extern ]

si aici [ link extern ] .

Detaliile de pe site-ul RC referitoare la modificari de firme le gasiti aici [ link extern ]

Cei 700 de lei reprezinta probabil taxele care trebuie platite Registrului Comertului.

Succes,
Ultima modificare: Marți, 27 Ianuarie 2015
Dana Fatol, Avocat
Multumesc mult de tot.
O zi frumosa sa aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare srl-d in srl robert_11 robert_11 Buna ziua. Am un SRL-D cu 5 coduri CAEN. Doresc adaugarea de alte noi coduri. Conform legislatiei, SRL-D are maxim 5 coduri, daca mai adaug, ma transform in ... (vezi toată discuția)
Infiintare sc - activitate secundara toate codurile caen, legalitate LaurentiuBC LaurentiuBC Buna Ziua, Vreau sa-mi infiintez o societate comerciala (S.R.L.) si doresc sa-mi trec in actul constitutiv intregul cod caen. Stiu insa ca sunt anumite ... (vezi toată discuția)
Acte necesare suciu_diana suciu_diana Buna ziua, care sunt pasii de urmat pentru completarea actului constitutiv, al unui SRL, cu mai multe coduri CAEN si inregistrarea acestuia la Reg Com? ... (vezi toată discuția)