avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Activitate zsigmondkrisztina

Activitate zsigmondkrisztina

Răspuns la discuția Blocarea conturilor- suntem SRL
Buna ziua,

Va multumesc mult pentru raspuns!
O zi buna va doresc si toate cele bune!:-)
Răspuns la discuția Blocarea conturilor- suntem SRL
Da,trebuia sa platim factura aia.Din pacate nu am ales avocatul adecvat.
Ce credeti ca putem face in cele 15 de zile pana banii for fi dedusi din contul nostru?(pana conturile noastre sunt blocate?)
Sau ne sfatutiti sa viram noi banii si sa-i chemam in instanta? Se poate inainta o noua actiune chiar daca recusrul nostru a fost respins si ei au castigat?(cu un alt avocat,desigur).
Răspuns la discuția Blocarea conturilor- suntem SRL
Buna ziua,

Va mutlumesc pentru raspuns!
Dupa 15 de zile dupa blocare,banii vor fi extrasi automat din contul nostru in contul executorului?Nu vrem sa viram banii.Niciodata nu ni s-a intamplat asa ceva..Nu suntem datori nimanui,mereu platim totul la zi.
Au facut o paguba care corespundea cu valoarea transportului.
Au prejudiciat marfa noastra,nu stiu ce escrocherii au facut,dar recursul a fost castigat de ei.Este inacceptabil aceasta hotarare.,nu pot sa cred ca au castigat procesul.
Nici avocatul nu ne-a anuntat in timp(stiam ca ni s-a respins cererea) dar ne-a zis avocatul sa asteptam hotararea judecatoreasca.Ei au fost mai experientati in domeniu (nu am avut niciodata un proces similar) si ne-au blocat conturile.
Nu stim la cine sa apelam....avocatul ne-a zis ca nu se mai poate face nimic.
Ne vor lua banii din cont si nu se poate face nimic.
Buna ziua,

Suntem o societatea comerciala cu raspundere limitata,momentan in proces cu o firma de transport care ne-a prejudiciat marfa cu ocazia transportului.
Nu am platit transportul,fiindca paguba era mai mare decat costul transportului.
Au castigat recursul,insa nici pana ziua de azi nu am primit hotararea judecatoreasca.
Vineri ni s-au blocat conturile.Nu intelegem cum era posibil blocarea conturilor fara primirea hotararii judecatoresti in ceea ce priveste recursul.
Da,avem contract numai cu chiriasul.Proprietarul beneficiaza de acest drept de retentie asupra bunurilor mele si nu mal lasa sa ridic bunurile mobile din spatiul lui.

Proprietarul zice ca conform Codului Civil beneficiaza de privilegiul proprietarului asupra bunurilor mobile ale chiriasului si al tertelor persoane....mie mi se pare absurd.Ce legatura are bunurile tertelor cu el?
Buna ziua,am inchiriat niste bunuri mobile unei societati comercialre care le-a detinut intr-un spatiu pe care il inchiria de la un proprietar..Chiriasul a ramas in urma cu chiria pentru spatiu si momentan retine bunurile mele in sechestru pana cand nu plateste chiriasul.Societatea comerciala a chiriasului este in faliment iar proprietarul ma ameninta,ca va cauta un alt chirias care va plati paguba cauzata de chiriasul anterior si va deveni proprietarul bunurilor mele mobile.Este posibil asa ceva?Eu nu am nici un contract cu proprietarul,cu numai un contract de inchiriere cu chiriasul.
Buna ziua,

Sunt angajata la o fima care se ocupa cu importarea jocurilor de agrement (mese de biliard,darts,hockey pe masa,fotbal pe masa,aparat de boxing,simulatoare) si operarea lor in tara.
Garda Nationala de Mediu ne-a trimis o instiintare,ca conform H.G 1037/2010 si ORD.1441/2011 ,trebuie sa inregistram firma la ANPM (Agentia Nationala pentru protectia mediului),sa platim in fiecare 2 ani 500 de ron pentru inregistrarea si reinregistrarea societatii , sa declaram cate tone de echipamente electrice si electronice importam in tara si punem pe piata nationala .Trebuie sa facem un contract cu o firma care colecteaza deseurile echipamentelor electrice si electronice si sa platim pentru colectare.A doua obligatie ar fi ca la fiecare import de jocuri sa platim diferenta dintre masa bruta si neta a jocurilor din care va rezulta ambalajul,si la fiecare kg de ambalaj se va plati 2 lei.....

Incercam sa le explicam ca nu ne integram in categoria producatorilor de deseuri de echipamente electrice si electronice,HG 1037/2010 nu defineste producatorii cu exactitate......

Noi credem ca legea se refera la firmele mari ca Domo,Altex...

Este cineva in domeniu care ma poate ajuta cu un sfat?Va multumesc.