avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters217470

Activitate ContSters217470

In situatia descrisa, ordinea actelor la Directia fiscala : Proprietarul, cumparatorul si dvs(ptr fiecare incarcare- descarcare impozit).
Daca unul dintre dansii are datorii, apare o problema.
Pentru a vinde masina primul ii facea o procura , nu act de vanzare. Aveti grija!
Răspuns la discuția poezie_strofa creatie proprie
Felicitarile mele.:((
Răspuns la discuția INSELACIUNE
A se avea in vedere : art4 din protocolul 4 CEDO.
Este ciudat ce scrie dansul, deoarece , era asociat.
Cine a lansat aceasta acuzatie?, de: posibila inselaciune?
Răspuns la discuția INSELACIUNE
Potrivit art. 215 din Codul penal constituie infracţiune şi se pedepseşte, inducerea în eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos material injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă.
Revenind la aspectele teoretice ce vizează infracţiunea de înşelăciune sub aspectul laturii ei subiective, este de menţionat că aceasta se comite cu intenţie directă, făptuitorul dându-şi seama că desfăşoară o activitate de inducere în eroare şi că prin aceasta pricinuieşte o pagubă.
Mai mult, latura subiectivă include şi scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul a unui folos material injust, ca finalitate urmărită de făptuitor.
Pe langa acordul tuturor vecinilor , reprezentati de presedintele asociatiei, aceleasi ca si pentru orice autorizare:
Certificat de urbanism , Autorizatie.
Sunt orase ,unde, pe domeniul public nu se mai permit astfel de chioscuri.
Chiar daca dansa nu era in act( nu aveti o vina ca exista in act), imobilul tot facea parte din masa partajabila.
Răspuns la discuția masina netranscrisa
Exista riscul mentionat de domnul consultant plus acela ca masina sa fi fost modificata la serii , or, altceva.
Răspuns la discuția masina netranscrisa
Rezulta ca acesta este inregistrat da Directia Fiscala, dar, dvs. trebuie sa mergeti la RAR RA unde sa obtineti in cazul cumpararii Certificatul de Autenticitate.
Proprietarul este obligat sa scrie :instrainat catre....
Ulterior depunerii la SPCRPCIV a tuturor documentelor , obtineti alt certificat pe numele dvs . In cartea de identitate a masinii ,se stampileaza, la rubrica unde figurati dvs.
Mult mai simplu este sa mergeti la o firma specializata, sa intocmeasca dosarul .
Răspuns la discuția fara avocat
În cazul contestării soluţiei dispuse de procuror prin formularea plângerii prevăzute de art.278 indice 1 Cod procedură penală, controlul judecătoresc priveşte temeinicia rezoluţiei în raport cu cercetările efectuate. Plângerea adresată instanţei de judecată competente, prin care persoana nemulţumită de modul în care a fost soluţionată în cadrul Ministerului Public are între altele natura juridică a unei căi de atac şi vizează controlul judecătoresc al soluţiei adoptate.
Această plângere aşa cum a fost reglementată prin art. 278 indice 1 Cod procedură penală, de natură a da eficienţă dispoziţiilor art.21 din Constituţia României şi art.13 din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului şi Libertăţilor Fundamentale, investeşte instanţa sub un prim aspect, cu examinarea legalităţii şi temeiniciei rezoluţiilor atacate.
Rezultă, aşadar, că sesizată cu plângerea menţionată de instanţa de judecată nu este învestită cu atribuţii de urmărire penală, aşa încât controlul judecătoresc priveşte exclusiv efectuarea actelor premergătoare sau, după caz, cu respectarea dispoziţiilor procesuale.
Este considerat bun comun ,dobandit in timpul casatoriei.
Legal poate face obiect al actiunii de partaj.
Moral? Este altceva, dar,d-na poate este constienta .