avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acte pentru obtinerea unei aprobari de amplasare a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acte pentru obtinerea unei aprobari de amplasare a unui chiosc

Ce acte imi trebuiesc pentru a obtine autorizatie de amplasare a unui chiosc in gradinita blocului in care stau??Pentru un service gsm.
Cel mai recent răspuns: kero , utilizator 22:21, 9 August 2011
Pe langa acordul tuturor vecinilor , reprezentati de presedintele asociatiei, aceleasi ca si pentru orice autorizare:
Certificat de urbanism , Autorizatie.
Sunt orase ,unde, pe domeniul public nu se mai permit astfel de chioscuri.
Ultima modificare: Marți, 9 August 2011
ContSters217470, utilizator
Asociatia de proprietari nu are amestec in aceasta situatie deoarece "gradinita" blocului este pe domeniul public. Asadar numai la primarie.....!
Un Notariat la parterul unui bloc a construit o incapere, in exterior pe bordura de asfalt din jurul blocului (cat latimea balcoanelor etajelor superioare prevazute prin constructie cu balcon). Pe mine ma intereseaza daca acela era perimetrul blocului si deci trebuia sa ia aviz de la toti proprietari pe verticala? Daca numai de la Primaria trebuia, aviz cu ce drept ne schimba fatada blocului Primaria?
Acea portiune este in proprietatea asociatiei si ii trebuia aviz si de la asociatie, adica de la comitet, adica de la presedinte.
Cu ce drept?
Cu acelasi drept cu care face inca 1001 de lucruri care nu va convin.
Multumesc foarte mult, o sa incerc sa aflu Presedintele cu ce drept a dat astfel de autoriatii fara sa ne consulte pe cei afectati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere neautorizata a balconului, ce poate face asociatia de locatari? madanic32 madanic32 Buna ziua Locuiesc intr-un complex de locuinte nou. In contractul de vanzare cumparare al apartamentului scria clar ca nu se pot face modificari la fatada ... (vezi toată discuția)
Terenul de langa blocul de locuinte concesionat ? Diana Delia Diana Delia Buna seara, am nevoie de clarificari privind legalitatea concesionarii unui teren (care se pare ca face parte din domeniul public), teren avand latimea de 1 ... (vezi toată discuția)
Proprietarul terenului din jurul blocului oret20 oret20 In calitate de membru al comitetului executiv al asociatiei de proprietari, doresc sa aflu urmatoarele: 1. Terenul pe care se afla constructia unui bloc de ... (vezi toată discuția)