Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Multumesc pentru raspuns.
Pot merge in instanta sau ce se poate face in cazul acesta? Este a 3 a luna in care imi pun apa in plus pe lista.
Specific ca s-a hotart la nivel de Comitet Executiv ca in cazul apometrelor mai vechi de 12 ani sa se adauge 6.3m3/persoana in plus. Am aflat recent ca apometrul este mai vechi de 12 ani(am intrebat vechii proprietari).
Este legal sa platesc suma asta in plus lunar sau trebuie sa merg in instanta?
Din precauție, probabil.
În cazul unei procuri reînnoite la fiecare an jumate au certitudinea si vor sa verifice ca mandatul mai trăiește.
Sunt persoane care au ridicat pensia celui reprezentat, timp de luni, după ce pensionarul a murit.
@Cornel Vasile
Am inteles... dar angajații aceea nu pot sa ma denunțe la politie ca i-am înregistrat? Adică nu e ilegal ce am făcut? Asta aș dori să aflu.
@Elenaa22
Am inteles, mulțumesc!
am depus depozit la termen in bcr in dec 2012, cu capitalizare,acum am vrut sa scaot banii si dna de la ghiseu zice ca depozitele si cont curent sau desfintat in iulie 2013 ,mentionez ca nici nu am mai fost la banca
ce pot sa fac sami recuperez banii, multumesc
Va reamintesc ca mama e aia care sta 2 ani acasa cu copilul:))) tot ea si alapteaza… in general :)))) se pare ca dvs aveti o mare problema cu asta. Il mai stiu eu pe unul, tot asa devotat. Banuiesc ca stiti despre cine vorbesc si ce s-a intamplat cu el. Faceti parte din aceeasi asociatie?
Pai ieri voiati sa evacuati mama, azi vreti binele copilului. Nu prea stiti ce vreti.
adriano12 a scris:
Nu este vorba de o frustrare personala, caci daca un copil are doi parinti, consider ca acestia trebuie sa se completeze in demersurile le fac pentru binele copilului. Ori eu nu sunt lasat. Consider ca este o atitudine hiper mamoasa si posesiva a sotiei