avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate Augustin Zbora

Activitate Augustin Zbora

Daca te temi, inainte sa incepi... Nu incepe, fiindca de ce ti-e frica nu scapi. Cauta un partener in care sa ai incredere sau invata sa-ti pui singur in practica proiectul !
Răspuns la discuția Trecerea la punctul de frontiera.
Perfect de acord cu Dan Daniel. Sora Dvs. poate intra linistita cu copilul in Romania fara tatal natural si fara declaratia acestuia de acord.
Ceva este in continuare neclar :

1. Sunteti fosta sotie a persoanei decedate cu care aveti o fetita minora, caz in care aveti si Dvs. calitatea de moștenitoare. Corect?
2. Ce certificat de deces vreti sa solicitati și de la cine ?
Răspuns la discuția neconcordanta teren cu acte
Domnule Leusan ati omis ce era mai important din raspunsul dvs. : Ce suprafata de teren este cumparata cu actul de vanzare cumparare din 1956 si cine sunt cumparatorii?
Buna intrebare... aproape imposibil de raspuns. Cand pot... Cand vor... Cand le permite sistemul. Verificat in Registrul nominativ de la judecatoria sector 5, dupa numele reclamantului.
Conform legislatie in vigoare, angajatorul este obligat sa inregistreze la ITM contractul de munca, indiferent de forma lui (perioada nedetermina sau determinata), atat la începerea contractului, cat si la desfacerea lui.
În mod normal Dvs. trebuie sa aveti o copie a acestui contract cu cele doua vize de la ITM. Cu el faceti dovada vechimii, în cazul în care veti avea probleme cu sistemul.
Răspuns la discuția CONTRACT COMODAT
Sigur ca da !
Sansele Dvs. de a obtine o locuinta sociala sunt foarte mici. Cred ca este mai indicat sa va ganditi la o solutie mai buna, sa gasiti un loc de munca care sa va asigure si locuita pt. familie, undeva la o ferma, sau la un patron, unde sa lucreze si sotul ca sofer . Multa bafta !
1. Pe ce perioada s-a ncheiat contractul in 08.2006 ?
2. Cum faceti dovada ca a utilizat spatiu din 01.2010 si pana in prezent ?
3. Despre care datorii vorbiti, odata ce nu i-ati trimes facturile si somatiile de plata ?
Eu zic sa apelati la un mediator si bate-ti palma prieteneste !
Cum puteti proba ca este declaratie mincinoasa ? Daca cel care a solicitat duplicatul are calitate de ruda de gradul unu (sot, fiu, fiica, parinte, frate sau sora) si avea deci dreptul sa solicite un duplicat, evident neavand originalul, pentru el originalul este ca si pierdut.
Doar in cazul in care cel ce a cerut duplicatul nu avea acest drept si si-a arogat in fals aceasta calitate atunci poate interveni Parchetul... este insa putin probabil sa se inceapa o urmarire penala.