avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Activitate auradobrin

Activitate auradobrin

Pentru un elev care are varsta 16 ani si este in vacanta se poate face contract de munca (muncitor necalificat) si cate ore pe zi/luna.
Alte conditii?
Am primit o decizie prin care mi se anuleaza din oficiu codul de tva cf art 153 alin 9 lit e. In decontul trim 3 nu am avut activitate pentru ca era o firma nou infiintata. In decontul lunii decembrie 2014 am avut achizitii si livrari de bunuri care se vor incasa in luna febr sau martie 2015 . Am depus D394, D392 , D100 in care se vede ca a fost activitate . Cu toate astea mi s-a anulat codul de tva . Daca fac contestatie am sanse sa castig ? Trebuie sa depun decontul pt luna ian 2015 sau astept raspunsul la contestatie ?
Este vorba despre o activitate de evaluare de risc la securitate fizica , activitate care este autorizata de Politie . Persoanele autorizate evalueaza firmele d.p.d.v al securitatii spatiilor. Este o noua activitate care s-a "infiintat " presupun pentru cei care nu mai lucreaza in sistem dupa pensionare ....
Buna ziua !
As dori sa stiu daca se poate infiinta o firma cu obiect de activitate de evaluare de risc la securitate fizica , ce cod CAEN si ce regim fiscal ar putea avea o astfel de firma .
Va multumesc !
Răspuns la discuția FORMULARUL 150
scuze .... sunt pe chrome
Răspuns la discuția impozit terasa descoperita
La fisc s-a declarat din momentul cumpararii terasa descoperita. Autorizatie s-a dat expres pentru inchidere terasa descoperita . Suntem la mana celor de la impozite si taxe. Nu conteaza ca tot oamenii lor au inregistrat declaratia,tot ei dau autorizatii,tot ei calculeaza impozitul. Nici un salariat de la stat nu poate fi tras la raspundere ca greseste . ROMANIA ce n-as da sa pot pleca din tara asta ..... M-am saturat !
Răspuns la discuția impozit terasa descoperita
Inchiderea s-a facut in 2009 cu autorizatie de constructie aprobata in 2008.
Răspuns la discuția impozit terasa descoperita
Spatiul a fost cumparat in 2007 iar inchiderea terasei s-a facut in 2009. Ei calculeaza impozit pentru terasa pentru perioada pana am inchis terasa( 2007-2009 )
Răspuns la discuția impozit terasa descoperita
Initial terasa a fost impusa ca teren si am platit impozit pe teren . Ulterior am obtinut autorizatie de constructie si am inchis-o,am declarat-o si mi-au inclus-o in spatiu.
In cartea funciara , la momentul actului de vanzare-cumparare este terasa descoperita , insa fara sa se specifice o valoare anume a acesteia . Actul s-a facut pentru spatiu si terasa cumulat.
Ca SC detin o proprietate compusa dintr-un spatiu comercial si o terasa descoperita . Initial la Primarie au fost impozitate separat.Dupa 4 ani vin in control si calculeaza impozit cladiri pentru terasa ( mentionez ca terasa nu este organizata ca bar sau altceva , ci doar pentru accesul in spatiu) . Ce parere aveti?
Va multumesc !