avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Activitate punct_0

Activitate punct_0

Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Multumesc Iras!Voi incerca sa fac rost de ele...alti bani, alta distractie!
Ganduri de bine!
Răspuns la discuția Admitere INM 2013
Hello!Vreau sa incep sa invat si am decis ca prima materie sa fie penalul.Am urmatoarele materiale:
-Drept penal roman. Partea generala. Editia 9-UJ-C-tin Mitrache
-Drept penal roman. Partea speciala. Editia 6-Hamangiu-Tudorel Toader
-Teste grila drept penal si procedura penala. Ed 2-UJ-Mihail Udroiu------este mare diferenta intre ed 2 si 3?
credeti ca e musai sa cumpar cursurile lui Streteanu si Udroiu, sau acopar materia cu ce am?
Spor la invatat!
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Hello!
ganduri de bine tuturor...cum va merge cu invatatul?eu va doresc sa aveti spor!:luck:

MayeMaya: :vishenka: cred ca ar trebui sa nu mai fiu pesimista

socrate007: da..mare dreptate, dupa cum a sugerat si mayemaya..mai bine invat noul cod civil...oricum, daca am neclaritati, imi voi arunca privirea si pe vechile tratate

ganduri de bine tuturor!:luck:
multumesc MayeMaya ...voi avea nevoie de spor la invatat, ca si voi de altfel

nici eu nu stiu daca urmez calea cea buna, mai ales ca invat dupa noul cod civil in paralel cu vechile tratate si cum sunt modificari, imi este f greu
de ex. sunt abia la obiectul raportului juridic civil.bunurile, iar noul cod civil este foarte succint in a clasifica bunurile ..citind in vechile tratate, imi dau seama ca invat prostii..si uite asa...mi se duce tot sporul, ca habar nu am incotro merg#-o....

mda..
ganduri de bine!

eu am inceput cu civilul...in paralel beleiu, boroi si noul cod civil
sper sa ma incadrez in timpul de mi l-am propus pentru a finaliza cu partea generala

ma sperie cand vad grilele pe care le postati si imi dau seama cam pe unde sunt cu materia:((

MayeMaya a scris:

@punct0. Pt.contracte, exista 3 carti de Deak, nu mai exista acel tratat, unic, care sa le cuprinda pe toate. Iti spun asta, pt.ca pana acum cativa ani, se mai gasea pe piata un singur Tratat care cuprindea contractele. Iar pt.succesiuni, exista deja un Tratat, editia a II-a. 2002. Nu stiu daca a mai fost reeditat.Eu pe acesta l-am citit.
Multumim de urari.Spor si tie.

"o ma gaaaaaaaa"...cat e de studiat!
:dance3:

ce sa facem?..eu numa spor n-am..parca toate s-au gasit acu' sa ma caute...daca nu-mi intra cuie in picioare, mi se imbolnaveste cainele si daca o rezolv si p'asta, cine stie ce se mai intampla..ca am zis ca incep si am ramas cu zisul..bine ca macar mi-am gasit din carti

maine o fi mai bine?:confused:

Laura2626 a scris:

@punct_0:editia mea este a XI din 2007. Cred ca e ultima publicata cu modificarile aparute pana in 2007, revazuta si adaugita de Marian Nicolae si Petrica Trusca, domnul Beleiu fiind decedat.Incearca sa gasesti editia din 2007. Eu am comandat-o de la Universul Juridic. La fel am un Boroi de prin 2005 si cel mai important acum Noul Cod.

da..am cautat pe net si am observat ca cea din 2007 este ultima si nu stiam daca sunt modificari majore, dar ma gandesc ca nu scoteau o alta editie doar sa se afle in treaba, asa ca voi lua si editia a XI-a..tot pe comanda la UJ.
De asemenea am facut rost de Statescu+Birsan-teoria generala a obligatiilor (2008)si Birsan-dr. reale principale(2007)...acum sper sa sa bata si astea.

...spor la invatat!
ganduri de bine tuturor
eu am gasit Beleiu, dar este editia a X-a, publicata in 2005...sunt diferente mari intre editii?este musai sa caut noua editie?
Multumesc MayeMaya!sa avem toti bafta!