avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Activitate constsil

Activitate constsil

se poate renunta la casatorie la cateva zile dupa cununia civila ?
de la ce varsta se trece un bebeluș la întrținere?
va multumesc pentru raspuns.
pentru realizarea tranzactiei ma deplasez in alt oras decat cel de resedinta. inteleg ca notarul trebuie sa ceara extras cf pt autentificare. daca eu am toate actele plus extras cf pt informare se poate realiza tranzactia sau.... dupa depunerea actelor.... trebuie sa mai asteptam 3 zile ca notarul sa ceara extras ce pt autentificare?
am realizat cadastru pentru un teren. urmeaza maine sa-l vand. vreau sa va intreb, in situatia in care eu prezint la notar un extras cf pt informare, si actele cadastrale(cadastrul l-am realizat de curand) se poate realiza tranzactia pe loc sau trebuie sa asteptăm 3 zile pentru cererea unui alt extras cf. mulțumesc anticipat
cum pot afla daca sala de sport este inregistrata ca operator de date cu caracter personal conform Legii 677 / 2001?
daca nu este, poate cere CNP doar pe baza regulamentului interior?

mulțumesc anticipat pentru răspuns
un prieten a rezervat contra cost un interval de o ora la o sala de fotbal privata. ulterior ne-a fost comunicat ca pt o avea acces la teren toți cei care venim să jucăm trebuie la intrare sa prezentăm C.I. pentru a fi luați în evidență cu nume și CNP. este legal?
am reclamat o societate care are o sala de fotbal la opc pentru ca desi aveam planificat si achitat un meci de footbal intr-o data la un anumit interval de timp aceasta mi-a interzis sa joc pe motive neintemeiate. opc s-a deplasat la fata locului si a comunicat partilor sa replanifice jocul de comun acord intr-o alta zi. azi m-am deplasat la sala de sport sa replanific jocul, dar administratorul salii refuza neintemeiat sa-mi replanifice jocul intr-o alta zi aleasa de mine desi nu are program atunci. intrenare: pot chema prin telefon un comisar opc la fata locului sa observe acest abuz, fiind si cele 2 parti de fata?
Vă mulțumesc pentru răspuns. Din păcate nu pot să cer nominalizarea participantilor la activităti deoarece pe bonul cu care se achită programarea este trecut doar intervalul orar și data, astfel societatea ar răspunde că nu are cum să nominalizeze participanții. Întrebare .Eu aș putea să invoc și acest element în nota scrisă pe care o voi depune, ca argument în plus în cererea mea ca ambele părți să fie reprezentate de câte o echipă de fotbal, având în vedere că nu există un control nominal al celor care vor juca? aș putea cere un program orar așa cum ați recomandat, și să cer ca atunci când este interval liber, să joace cele două echipe și să se realizeze expertiza (reprezentantele ambelor părți), urmând ca eu să achit suma de bani pentru acest interval orar? Societatea susține că are izolație fonică, chiar de cel mai înalt nivel, nu văd cu ce ar împiedica desfășurarea expertizei dacă ar fi echipe din partea ambelor părți? doar... un om nu poate șuta mai tare decât un om și nu poate striga mai tare decât....tot...un om! mie mi se pare corect ca expertiza să se realizeze către nivelurile de zgomot maxime care pot fi produse și nicidecum spre cele minime.
În cadrul unui proces având ca temă zgomotul produs de un teren de fotbal acoperit cu prelată, instanța a acceptat o expertiză de zgomot care nu a putut fi realizată deoarece societatea respectivă a depus la dosar un program orar fals prin care demonstrează că la data expertizei nu avea meciuri programate. un amic de al meu avea programat un meci de fotbal în acel interval de timp, are bonul cu programarea, deci dovada că pârâta a mințit. Mai mult, a fost contactat cum că datorită unor probleme tehnice (fictive, după o deplasare a lui la fața locului pt lămuriri a constatat că nu exista nicio problemă tehnică) trebuie reprogramată ora de fotbal. Eu am cerut instanței înainte de cele întâmplate ca în timpul expertizei să fie reprezentate pe teren ambele părți de cîte o echipă de fotbal, pentru a evita ceea ce este evident că pârâta va încerca să replanifice pe cei planificați la data expertizei, înlocuindu-i cu prieteni de-ai lor ce vor juca în liniște cu scopul ca expertiza sa fie fovorabilă lor(ceea ce a încercat și cu amicul meu dar el a refuzat replanificarea), dar acțiunea mea a fost respinsă.
Cum să procedez acum, când am dovada că pârîta a mințit, am inclusiv reclamație la OPC, a amicului meu și răspuns de la OPC că exista meci programat la acea dată, pentru a forța instanța să-mi accepte cererea cu o echipă din partea mea și una din partea pârâtei în timpul expertizei?
Vă mulțumesc anticipat!
in cadrul procesului pe care-l am cu o sala de sport trebuia realizata o expertiza judiciara pe zgomot. expertul a trimis convocarea partilor pentru o data si un interval de timp. societatea a instiintat instanta si expertul ca nu are activitate in aceea perioada, adica nu are programat niciun meci de fotbal. eu am dovada ca in acel interval de timp existau programari de joc, am chitanta achitata pentru un meci in aceea perioada, data si ora sunt precizate clar pe bon cu stampila si semnatura.
cum sa procedez in continuare?