avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate marin_catalin

Activitate marin_catalin

Observ ca se fac comentarii degeaba "D-le Adriantot".
numele si prenumele presedintelui, cenzorelui sau a altor membrii de asociatie, de pe anume hotarari,decizii etc. nu ma deranjeaza ca apare deoarece ei au ales sa aiba acele atributii si in consecinta au fost de acord, dar daca tot si-au trecut numele si prenumele, de ce nu trec si adresa completa a lor (nr. apartament, blocul, strada etc)? sa stiu si eu unde locuiesc ei, asa cum pe lista de la asociatie in dreptul meu este trecut si se stie clar unde locuieste si cine.
De asemenea nu doresc sa fac discriminare fata de vecini, in momentul in care pe lista va aparea doar nr. apartament cu siguranta nu va fi doar in dreptul apartamentului meu, ci la toti vecinii.
Si inca un aspect, pe lista de la interfon este trecut doar nr.apartamentului, la scara mea, aceasta fiind modificata la propunerea mea.
Deci, repet nu mai faceti comentarii aiurea despre subiect, ci veniti cu solutii concrete.
Multumesc.
''Zic, asa intrebare - asa raspuns''
Dl Grecu in primul rand ''..am solicitat verbal administratorului sa scrie doar numele de familie, dar acesta mi-a spus ca asa sunt listele si nu poate face nimic'' nu este o intrebare, este o solicitare verbala dupa care o voi face si scrisa.
Voi incerca sa nu dezvolt mai mult discutia dintre mine si administratorul asociatiei dar nu pot sa ma abtin,tinand cont ca acesta mi-a spus ''de ce sa nu va scriu in tabel numele si prenumele, nu dvs. sunteti proprietarul" ori daca sunt trei sau mai multi proprietari le va trece numelesi prenumele la toti? s.a discutii contradictorii.

Am deschis aceasta discutie pentru a afla de la specialisti, cadrul legal si pasi legali pe care va trebui sa-i urmez, ca pe lista de la avizierul scarii sa nu figureze numele si prenumele meu.

Acesta este scopul propus de mine, deci daca va simtiti ofuscat de intrebarile mele (Dle Grecu, Costi s.a.) va rog amabil sa nu mai interveniti.Multumesc.
De asemenea eu cred ca daca ar exista un contract intre proprietari si asociatie s-ar lamurii mult mai multe lucruri si cred ca pe listele de la avizier si de la interfon trebuie sa apara doar numarul apartamentului (din mai multe motive). - protejarea vietii private, motive de securitate etc.
Doresc sa stiu daca este legala (conf. Legii 677/2001), afisarea numelui si a prenumelui la avizierul scarii blocului aflat in interiorul scarii si ce pot face dpdv legal sa nu fie trecut decat numarul aprtamentului.
Precizez ca am solicitat verbal administratorului sa scrie doar numele de familie, dar acesta mi-a spus ca asa sunt listele si nu poate face nimic.
De asemenea va intreb, nu cumva asociatia de proprietari trebuie sa fie inscrisa la ANSPDCP pentru a prelucra datele cu caracter personal.
Trebuie sa fac vreo cerere/plangere scrisa? si daca da, catre cine?
Multumesc.
deci, sa inteleg ca o hotarare judecatoreasca privind o contestatie la o amenda/sanctiune OUG 195/02 in anul 2011, este definitiva si irevocabila?
eu nu mai pot face recurs?
Poate acel judecator a gresit, iar eu ma aleg cu decizia acestuia si pe deasupra este si irevocabila.
Daca totusi fac recurs/contestatie sau cum se numeste acel act, la acea hotarare, ma intreb unde se poate depune si ce sanse am?
astept un raspuns si cateva explicatii mai pe intelesul meu.
Totodata care este legea care a intrat in vigoare in anul 2010 si care precizeaza ca nu mai poti face recurs la o hotarare judecatoreasca privind o contestatie la OUG 195/02?
Multumesc.
problema este ca nu imi permit un avocat.
dar precizez ca martorul propus de intervenient, cand a fost interogat de "presedinte" a declarat ca masina mea a fost lovita in portiera stg fata si nu cea stg spate, locul unde exact s-a produs impactul.
de asemenea acest martor nu a fost trecut in nici un act intocmit la fata locului.
nu pot da mai multe detalii din x motive
dar ma intereseaza daca pot face recurs la hotararea data de judecator, hotarare ce priveste sanctiune OUG 195/02, tinandu-se cont de actele normative intrate in vigoare in anul 2010 si unde pot face recursul.
Multumesc
PS: nu am primit hotararea inca
unde pot depune un recurs la o hotarare judecatoreasca?
am avut in 2011 un proces cu IPJ (implicat fiind si un intervenient) privind o contestatie a unui PV de constatare a contraventiei iar instanta mi-a respins cererea.
In speta este vorba de un eveniment rutier in care am fost implicat iar eu consider ca am dreptate din mai multe motive( martorul propus de intervenient nu a fost precizat in nici un act intocmit la fata locului, de asemenea acesta a precizat ca auto al meu a fost lovit in usa dreapta fata dar realitatea este ca am fost lovit in usa spate dreapta plus altele)
Doresc sa stiu daca pot face recurs pentru a anula decizia judecatorului deoarece cunosc faptul ca din anul 2010 hotaririle privind contestatiile la regimul rutier sunt irevocabile.
multumesc