Buna ziua.Va rog să-mi spuneți,daca o sentință de 8 luni cu închisoare,la apel se poate transforma în arest la domiciliu sau munca in folosul comunității sau orice altceva.Va mulțumesc
Buna ziua.Adimistratorul blocului insista sa montam repartitore de caldura,in conditiile in care,multi au inceput sa renunte la ele,motivand ca suntem obligati de lege,ca o sa fim amendati,si o sa fim pusi la plata in modul pausal pentru cei care nu semneazaca ca sunt de acord..Tin sa precizez ca blocul nostru este contorizat,avem contuar la intrare in subsol,si suntem multumiti asa.Daca repartitoarele ar inregistra gradele de caldura la intrarea in calorifer,nu ar fi o problema,dar el inregistreaza temperatura ambientala..Va multumesc.
Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti,daca pot sa notific primaria,sa nu inregistreze nici un contract de arenda pe terenurile familiei,deoarece suntem in litigiu,avem dosare pe rolul judecatoriei pentru partaj si iesirea din indiviziune.Va mutumesc.
Buna ziua.Daca modificarea legii nr. 287/2009 privind conditiile arendarii terenurilor agricole intra in vigoare,iar eu semnez un contract cu arendasul,dar pun o clauza in care arendasul nu are voie sa-mi subarendeze terenul,inceteza automat contractul daca nu se plateste arenda pana la data prevazuta in contract,sa inceteze contractul in cazul deces sau vanzare etc.Se tine cont de clauza chiar daca,contrazice legea?Va multumesc.
Va rog să-mi spuneți,daca o persoana este judecata in tara pentru infracțiunea la codul rutier,și primește condamnare cu executare,in ce condiții poate să-și execute pedeapsa în Italia?Va mulțumesc.