avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1985 soluții astăzi
Forum Activitate flu

Activitate flu

Discuție Buletin nou
bună, am şi eu o întrebare (mi-a adresat-o un prieten şi nu sunt în măsură să îi răspund pentru că nu ştiu): în cazul expirării buletinului, cum poate schimba buletinul daca nu are un domiciliu in tara ?

Mulţam
Bună, am şi eu o întrebare :sorry:

Situaţie:
În data de 7 decembrie 2013 am încheiat un contract cu cei de la vodafone, pe o perioadă de 1 an - contractul terminându-se pe 7 decembrie 2014.
Am aşteptat să mă sune, să îmi propună să rămân la ei, însă fără reuşită (nu că aş fi rămas).
Acum pe 8 ianuarie, când mi-a intrat salariul pe card, am fost am achitat ultima rată de abonament (rata din decembrie) prin payzone, roboţelul din vodafone şi i-am întrebat (un reprezentant din cadrul sucursalei vodafone) cum pot să îmi reziliez contractul cu dânşii.
Tipul mi-a spus să sun la *222...am sunat la nr dinainte afişat şi mi s-a transmis de câtre robot că voi fi contactat în 2 zile lucrătoare - asta întâmplându-se pe data de 8.
Miercuri am mai sunat încă o dată la serviciul respectiv, la fel mi s-a transmis că voi fi căutat.
Am intrat pe serviciul myvodafone să vorbesc cu un reprezentant şi am observat că din cele 1500 de minute din cadrul abonamentului (care totuşi expirase), mai aveam 1499.
Am sunat din nou la *222 să mi se explice cu cine am vorbit, că numărul prezent este singurul nr apelat şi este gratuit şi mi s-a spus că nu se ştie cum mi-a fost divizat acel minut şi că nu au cum să îmi închidă abonamentul, întrucât apar cu factura restantă pe luna decembrie.
Am fost puţin mai devreme la vodafone cu chitanţa prin care am plătit abonamentul şi mi s-a trransmis că a fost o eroare de-a lor şi că degeaba am sunat la *222, că "abonamentul se poate rezilia numai în 30 de zile lucrătoare.

Eu am în gând să mă duc să depun o cerere ANPC, pentru că mi se pare bătaie de joc.
Sfaturi?
Mulţumesc.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
cristina1990 a scris:
Din moment ce se precizeaza clar "masurile preventive" . Acum na...asta este raspunsul la varianta ajutatoare cu "intreaba publicul"....daca nu esti sigur foloseste "50/50" sau "intreaba un prieten" .:happy: . In ce stadiu esti cu invatatul?


am terminat procedura penala acum si mai am civilul, care-l stiu in proportie de 75%


"intreaba un prieten


sau facem mail catre sng si vedem care se inseala :))
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
cristina1990 a scris:

romarta123 a scris:

intrebare: La pp avem de invatat doar masurile preventive ( art 202 -244) , sau tot capitolul V , respectiv art 202-256? multumesc

202-244. Spor la invatat.



sigur 100%, milion in milion?
nu ca nu as fi invatat tot capitolul V, dar na, intreb si eu :))
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
salve, intrebare: care cod de procedura penala?
cel de acum sau cel care intra pe 1 feb?
un link ceva cu schimbarile din procedura penala daca exista, imi puteti da si mie?
multumesc! :)
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
Bună dimineaţa şi La mulţi ani! (cu întârziere)
aş avea şi eu o întrebare, întrebătoare :))
q: cpp nou sau cpp vechi?
şi unde găsesc pe net noul cpp?

Multumesc :)
Ceea ce sustineti dvs. se numeste santaj si este pedepsibil de legea penala (in cazul in care va "constrange" ca daca nu faceti x, y lucru, va publica acea inregistrare).
In ceea ce priveste caminul - este un loc public.

Discuție Credit bancar
Am si eu 1 intrebare :)
Situatie ipotetica:

- am facut un credit la o banca pentru achizitionarea unei masini, iar o prietena de familie a girat pentru mine. Toate bune si frumoase pana cand acum cateva zile, primesc un telefon de la ea, ca a primit o citatie pentru faptul ca a girat pentru mine, pentru plata ratelor restante de catre mine, in care aparea ca i se va opri din salariu acea suma.
M-am intalnit cu ea, i-am aratat ca pana la acel moment aveam platite toate ratele bancare si ca nu era cum ziceau cei de la banca.

Din moment ce as avea toate chitantele ca am platit, daca as vrea sa-i actionez in judecata care ar fi temeiul legal?

Multumesc :)
Discuție CIM
Buna ziua am si eu o intrebare pentru ca mi se pare ceva absurd.
Am lucrat timp de 30 zile la o firma, am plecat deoarece nu se respectau conditiile din contractul de munca, am luat preavizul si atunci angajatorul mi-a spus ca din salariul pe cat am lucrat imi va scadea suma rin care a inregistrat dansul contractul de munca.
Mai precizez si faptul ca in cim scria ca salariu se ia pe data de 15 a fiecarei luni, si nu am luat niciun ban deoarece mi-a spus ca n-are, iar in momentul in care mi-am cerut drepturile banesti mi-a spus ca am sa iau jumatate(pentru ca el spune ca am lucrat 14 zile), minus suma cu care a inregistrat el cim-ul.

Si pana la urma cum este chestia aceasta?
cu ce valoare se inregistreaza un cim?

intreb deoarece cunostiinte de dr muncii nu am.
Ms :)
Răspuns la discuția Admitere SNG 2013
felicitari admisilor =D>

mereu va fi liniste dupa admitere :))
si cum vi s-au parut subiectele? :)