avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Activitate marius_mcs

Activitate marius_mcs

Buna ziua, In martie 2009 am obtinut un credit ipotecar in valoare de 50.000 euro de la BDR in vederea achizitionarii unei locuinte. La rata lunara de 390 se regaseste pe langa rata+dobanda si un comision de gestiune in valoare de 75 euro. Ma intereseaza daca pot reduce rata lunara prin anularea acestui comision si in ce conditii. Astept un raspuns din partea persoanelor competente.
Unul din clientii mei are sa ne faca plata pe un contract de cesiune. Datorita faptului ca nu are toata suma pentru plata unica , am fost de acord cu esalonarea acesteia dar cu conditia ca actul sa se inregistreze la un notar , ceea ce s-a si intamplat. Nu am fost inspirat ca la termenele de plata sa se treaca si masurile care se pot lua impotriva clientului care a garantat returnarea datoriei cu intreaga avere actuala si viitoare , cu actiuni detinute de client , dar si cu contractele detinute de societatile acestuia pana la concurenta sumei datorate. Au trecut 13 zile de la termenul de plata si nu am primit niciun ban . Ce se poate face in aceasta situatie in vederea recuperarii debitului.
Discuție COMPENSARI
Se pot compensa creante comerciale in cadrul aceluiasi minister ?
Răspuns la discuția ASIGURARE RCA
In calitate de asigurator va pot recomada sa intrati pe cedam.ro unde va puteti verifica personal calitatea de asigurat . Aveti posibilitatea verificarii dupa seria politei de asigurare , dar si mai simplu este dupa nr de inmatriculare al masinii . In cazul in care nu apare in sistem exista posibilitatea introducerii acesteia gresit .