avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... in cat timp se poate anula o tranzactie notariala, ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

in cat timp se poate anula o tranzactie notariala, daca nu exista termen limita trecut in act?

Unul din clientii mei are sa ne faca plata pe un contract de cesiune. Datorita faptului ca nu are toata suma pentru plata unica , am fost de acord cu esalonarea acesteia dar cu conditia ca actul sa se inregistreze la un notar , ceea ce s-a si intamplat. Nu am fost inspirat ca la termenele de plata sa se treaca si masurile care se pot lua impotriva clientului care a garantat returnarea datoriei cu intreaga avere actuala si viitoare , cu actiuni detinute de client , dar si cu contractele detinute de societatile acestuia pana la concurenta sumei datorate. Au trecut 13 zile de la termenul de plata si nu am primit niciun ban . Ce se poate face in aceasta situatie in vederea recuperarii debitului.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:28, 11 Iunie 2012
Se poate incepe o executare silita, in functie si de prevederile actului incheiat la notariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita tomamarin tomamarin Va rog mult sa ma sfatuiti ce pot sa fac! Am facut un contract de imprumut pe 3700 de euro in care se specifica ca garantie bunurile mobile si imobile, ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu mai pot sa platesc rata la creditul ipotecar ? pavelnicolaecristian pavelnicolaecristian ce se intampla daca nu mai pot sa platesc rata la creditul ipotecar iar in cazul executarii silite imobilul ipotecat nu mai are aceeasi valoare cu creditul ... (vezi toată discuția)
Bilete la ordin avalizate in nume personal ginnyy ginnyy Am urmatoarea situatie: creanta de peste 10,000 ron pt care am solicitat deschiderea procedurii insolventei impotriva debitoarei. Creanta este garantata prin ... (vezi toată discuția)