avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate andruska2011

Activitate andruska2011

Buna ziua
Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine, poate reusesc sa-mi solutionez aceasta problema.
Am cumparat un aparat electrocasnic pentru gatit, on-line de la o firma din Romania cu sediul in Ungaria, in decembrie 2014.
Produsul respectiv s-a defectat prima data anul trecut in octombrie iar acum aceeasi poveste.
Certificatul de garantie este in limba rusa iar anul trecut service-ul a fost facut in baza acestei garantii, directorul de service al firmei respective spunand ca orice produs cumparat din UE beneficiaza de doi ani garantie.
Acum acelasi director imi spune ca neavand certificatul de garantie in limba romana, produsul respectiv trebuie sa-mi fie reparat de vanzator si ca anul trecut mi s-a facut un favor.
Cum am nevoie urgenta de aparatul de gatit deoarece am un bebelus de nici doua saptamani.
Ce pot face ?! Exista vreo cale de rezolvare si daca da conform carei legi ?!
Va multumesc anticipat
Asa este raportul nu este inca finalizat ... dar au trecut mai bine de 7 luni ..nu exista un termen de finalizare a acestui raport.....?!
Probabil a fost cerut de politie, de parchet nu stiu si inteleg de aici si faptul ca cei de la IML nu au obligatia de a ni-l preda si noua ...
Este un deces pe un teren de agrement fara o lovitura prealabila... survenit..... dupa o luna de zile de la o internare in care au fost facute analize destul de complexe si profesionale la inima ..... iar pe biletul de iesire se specifica "in absenta unor elemente certe de boala structurala cardiaca conform Ghidului Societatii Europene..... "
Ne intrebam daca medicii au fost atat de neprofesionisti incat nu au descoperit boala.... sau a fost vorba despre o boala foarte rara si greu de depistat...
De aceea tot mai mult ma gandesc ca poate.. se incearca o acoperire a neprofesionalismului.... Doamne sper sa nu fie asa.....!
Asa ca tot ce pot face este sa incerc sa obtin acest raport care nu se mai finalizeaza odata...
Ce pot face sa urgentez finalizarea sa va rog si apoi sa obtin o copie a acelui raport ?
Va multumesc din suflet
Buna ziua
Va rog frumos sa-mi spuneti ce pot face, care sunt caile legale pe care trebuie sa le urmez pentru a reusi sa primesc raportul de expertiza medico legala pe care il astept de mai bine de 7 luni de la tragedia fulgeratoare. Este singurul meu copil si m-am saturat sa tot fim plimbati, amanati, de azi pe maine peste o saptamana......... adica veniti maine ... sunati din nou astazi.... sunati luni....
Este normal sa vrem sa aflam si noi cauza .......
Nu exista un termen pt acest predarea acestui raport? Nu mai stiu ce sa mai cred....
Va multumesc anticipat