avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1482 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie electrocasnice cumparate on-line din UE
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie electrocasnice cumparate on-line din UE

Buna ziua
Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine, poate reusesc sa-mi solutionez aceasta problema.
Am cumparat un aparat electrocasnic pentru gatit, on-line de la o firma din Romania cu sediul in Ungaria, in decembrie 2014.
Produsul respectiv s-a defectat prima data anul trecut in octombrie iar acum aceeasi poveste.
Certificatul de garantie este in limba rusa iar anul trecut service-ul a fost facut in baza acestei garantii, directorul de service al firmei respective spunand ca orice produs cumparat din UE beneficiaza de doi ani garantie.
Acum acelasi director imi spune ca neavand certificatul de garantie in limba romana, produsul respectiv trebuie sa-mi fie reparat de vanzator si ca anul trecut mi s-a facut un favor.
Cum am nevoie urgenta de aparatul de gatit deoarece am un bebelus de nici doua saptamani.
Ce pot face ?! Exista vreo cale de rezolvare si daca da conform carei legi ?!
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Anulare garantie + reclamatie anpc PCodrin PCodrin Buna ziua, fiind din alt judet decat firma furnizoare, am achizitionat on-line o placa de baza. Neavand un procesor necesar pentru functionarea acesteia, placa ... (vezi toată discuția)
Pot schimba telefon mobil cumparat in magazin, la 5 zile dupa cumpararea lui? craciuniliutza craciuniliutza Buna Ziua In data de 5 nov 2013 am cumparat 2 telefoane mobile de la un magazin Azi, 10 nov 2013 am fost in magazinul respectiv ptr a solicita schimbarea ... (vezi toată discuția)
Produs care nu se repara de aproape un an interval interval Am cumparat un produs electrocasnic in 6.11.2008 In toamna trecuta am observat ca nu mai merge in parametri normali si am solicitat unitatea de service sa ... (vezi toată discuția)