Buna ziua
Va rog frumos sa-mi spuneti ce pot face, care sunt caile legale pe care trebuie sa le urmez pentru a reusi sa primesc raportul de expertiza medico legala pe care il astept de mai bine de 7 luni de la tragedia fulgeratoare. Este singurul meu copil si m-am saturat sa tot fim plimbati, amanati, de azi pe maine peste o saptamana......... adica veniti maine ... sunati din nou astazi.... sunati luni....
Este normal sa vrem sa aflam si noi cauza .......
Nu exista un termen pt acest predarea acestui raport? Nu mai stiu ce sa mai cred....
Va multumesc anticipat
verificati daca raportul este fializat si intocmit. daca da, intrebati daca nu cumva motivul netrimiterii acestuia la parchet constain neachitarea sa datorita lipsei de fonduri. acesta este si cel mai probabil motiv.
daca doriti urgentarea, trebuie sa achitati dvs raportul si acesta va fi trimis direct de catre IML la dosarul penal, in nici un caz nu va fi comunicat prin dvs.
Asa este raportul nu este inca finalizat ... dar au trecut mai bine de 7 luni ..nu exista un termen de finalizare a acestui raport.....?!
Probabil a fost cerut de politie, de parchet nu stiu si inteleg de aici si faptul ca cei de la IML nu au obligatia de a ni-l preda si noua ...
Este un deces pe un teren de agrement fara o lovitura prealabila... survenit..... dupa o luna de zile de la o internare in care au fost facute analize destul de complexe si profesionale la inima ..... iar pe biletul de iesire se specifica "in absenta unor elemente certe de boala structurala cardiaca conform Ghidului Societatii Europene..... "
Ne intrebam daca medicii au fost atat de neprofesionisti incat nu au descoperit boala.... sau a fost vorba despre o boala foarte rara si greu de depistat...
De aceea tot mai mult ma gandesc ca poate.. se incearca o acoperire a neprofesionalismului.... Doamne sper sa nu fie asa.....!
Asa ca tot ce pot face este sa incerc sa obtin acest raport care nu se mai finalizeaza odata...
Ce pot face sa urgentez finalizarea sa va rog si apoi sa obtin o copie a acelui raport ?
Va multumesc din suflet
daca nu a fost inca finalizat discutati direct cu cei insarcinati cu redactarea acestuia. este posibil ca stiind ca nu sunt bani ptr plata sa, acestia sa nu il redacteze stiind ca parchetul nu il va plati prea curind si prefera sa se ocupe de cele platite deja de politie sau parchet.
daca asa stau lucrurile si il puteti achita dvs, informati despre aceasta optiune si atunci il vor redacta. chiar daca il vor redacta, fara sa primeasca banii de la parchet nu il vor trimitebla dosar cu exceptia cazului in care este vorba de o omucidere. in rest, se misca maingreu din motivele expuse.
nu exista un termen de redactare a raportului deoarece fiecare depinde de analizele efectuate, exista raporturi prioritare, etc.