avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Activitate Florin36

Activitate Florin36

Răspuns la discuția Citare pe vechiul nume
Va multumesc,doamna avocat
Răspuns la discuția Citare pe vechiul nume
Va multumesc mult,domnule avocat.
Buna ziua,

Am si eu o intrebare pt dumneavoastra. Sotia mea a primit o citatie de chemare in judecata pe vechiul nume in conditiile in care reclamantul cunoaste actualul nume si detine si documente in acest sens.

Se poate solicita instantei anularea cererii de chemare in judecata pe motiv ca nu a fost formulata corect,numele fiimd gresit?

Multumesc anticipat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate asa este,cum spune domnul avocat.Nu exista o lege in acest sens,care sa traga la raspundere avocatii de 2 bani.Un profesionist adevarat isi face treaba pana la capat.Avocatul meu are un principiu,se pune in locul clientului.Si chiar isi face treaba ca un profesionist si se zbate pentru client.
Si eu am fost patit cam la fel.Eu ma certam cu avocatul paratei in fata judecatorului si avocata mea se uita la noi.Probabil era absolventa la fara frecventa la Spiru Haret si nu intelegea speta :)) .Singura variata este aceea pe care am ales-o si eu,alt avocat mai bun.Va pot recomanda unul pe privat.Este foarte bun si pe juridic si la buzunar. ;) 800 de lire?Este enorm de mult. Pai pe cine ati angajat de banii astia pentru un proces de divort????? :)) Sa nu vi se para incredibil ca in Romania este sat fara caini.Asa este,este o harababura de nedescris si lucrurile merg greoi.Eu sunt patit si stiu ce inseamna justitia din Romania.Nu dau 2 bani pe ea.Spete usoare si clare, dureaza ani de zile.Am intalnit situatii de rasul lumii,in care am hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila dar la executarea silita a debitoarei, ce sa vezi?Nu este chiar asa, pt ca nu s-a judecat pe fond si s-a incheiat o tranzactie,deci hotararea mea imbraca doar o haina de hotarare judecatoreasca #-o....te spargi de ras dar totodata te revolta. X-( .Bafta.
Răspuns la discuția Vanzare apartament executat silit
Va multumesc din suflet pentru raspunsurile dumneavoastra. Am avocat,insa am vrut sa stiu si parerea altor specialisti in domeniu. :)

Va multumesc.
Buna seara

Am si eu o intrebare.

Poate fi vandut un apartament, de bunavoie, de catre debitor dupa stabilirea termenului de licitatie de catre executor? Mentionez faptul ca debitorul a semnat o tranzactie in fata instantei prin care se angaja sa plateasca o sulta creditorului pana la o anumita data si nu a facut-o.

Va multumesc anticipat.
Va multumesc pentru raspuns,domnule avocat Remes. O seara buna sa aveti.:)
Nu a cerut nimeni mai mult,ci doar ce mi se cuvine plus dobanzi la suma neachitata la termen.Eu daca tineam banii in banca pana acum,luam dobanda.Cine a spus asta?Executorul care a depus dosarul de executare silita si din cate am inteles tot de la el,ca legea permite acest lucru,insa nu l-am intrebat cum se calculeaza. Seara buna.
Buna seara.Am o hotarare definitiva si irevocabila in urma unei succesiuni iar parata se obliga prin tranzactie semnata in fata judecatorului, sa imi plateasca sulta suma de 25000 euro pana la data de 15.04.2014,insa nici pana in prezent nu a facut plata.

Intrebarea mea este: Ce dobanzi sau penalitati se aplica in aceasta situatie si care este procentul?

Mentionez ca am si incuviintarea pentru executare silita,insa nu a aparut inca motivarea, pronuntarea fiind data pe 16.05.2014.Banuiesc ca mai am de asteptat mult si bine pana apare motivarea.

Va multumesc anticipat.
Buna seara.As dori un avocat pentru o speta civila,respectiv succesiune.Exista deja un dosar deschis la judecatoria sectorului 4 . Daca exista cineva care ma poate ajuta,astept un mesaj pe privat.Va multumesc.