avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate gelaandrei

Activitate gelaandrei

buna ziua,
am o firma infiintata in 2009, cu 2 asociati din care unul este si administrator,care a si decedat in noiembrie 2013.firma a avut activitatea suspendata pana in iulie 2013 si a fost reactivata automat din iulie.acum am primit o notificare ca nu am depus declaratiile.ce pot face eu ca asociat ramas sa o pot inchide de tot.
In speranta unui raspuns,
Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Pensionare
toata perioada lucrata este gradul II.
Discuție Pensionare
Numele meu este Mihailov Stefan si sunt nascut in data de 29.sept.1955,vreau sa stiu daca cand pot iesii la pensie avand in vedere ca lucrez din anul 1973 neintrerupt si am gradul II de munca.
Stiti ceva in sensul ca,incepand cu septembrie 2013 numai pentru o perioada de 3 luni se poate iesii la pensie la varsta de 55 ani si vechime in munca de 35ani?
Va multumesc anticipat,
plata avansului din salarii aferent lunii noiembrie a fost platit in luna decembrie,la ce luna il inregistrez in contabilitate?Eu l-am considerat la 30.11.12,seful meu il vrea la dec.ce pot face in situatia data si care este articolul care reglementeaza acest lucru.
am o salariata care revine din CIC dupa un an de zile.In perioada de pana la 2 ani beneficiaza de program redus?Salariul se poate modifica in vreun fel?Care este temeiul legal.va multumesc