Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

Carp Mircea, utilizator
 Carp Mircea, utilizator 	
			~ final discuție ~
 flori54	                   

Buna ziua! Stiu ca iesirea barbatilor la pensie normala e la 65 de ani insa va rog sa-mi spuneti daca nu poate iesi la pensie mai repede(eventual cand), tinand ... (vezi toată discuția)
	                    flori54	                   

Buna ziua! Stiu ca iesirea barbatilor la pensie normala e la 65 de ani insa va rog sa-mi spuneti daca nu poate iesi la pensie mai repede(eventual cand), tinand ... (vezi toată discuția)

caraman_florica	                   

sotul meu este nascut in 01.08.1955,a lucrat 42 ani,din care 40 in grupa a 2 de munca,cand poate iesi la pensie ?  (vezi toată discuția)
	                    caraman_florica	                   

sotul meu este nascut in 01.08.1955,a lucrat 42 ani,din care 40 in grupa a 2 de munca,cand poate iesi la pensie ?  (vezi toată discuția)

mogosa	                   

nascut 1955 lucrez din 1970 cu carte de munca pina la 2012 din care 16 ani sunt de gr.a doua cind pot sa ma pensionez (vezi toată discuția)
	                    mogosa	                   

nascut 1955 lucrez din 1970 cu carte de munca pina la 2012 din care 16 ani sunt de gr.a doua cind pot sa ma pensionez (vezi toată discuția)