avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Deces admnistrator si asociat SRL
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Deces admnistrator si asociat SRL

buna ziua,
am o firma infiintata in 2009, cu 2 asociati din care unul este si administrator,care a si decedat in noiembrie 2013.firma a avut activitatea suspendata pana in iulie 2013 si a fost reactivata automat din iulie.acum am primit o notificare ca nu am depus declaratiile.ce pot face eu ca asociat ramas sa o pot inchide de tot.
In speranta unui raspuns,
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 11:37, 30 Noiembrie 2013
Contactati un practician in insolventa si lichidati voluntar societatea. Un specialist va va explica pas cu pas ce aveti de facut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare firma inscrisa in masa credala a altei societati consuello consuello Buna ziua, se poate inchide/lichida o societatea, care este inscrisa in masa credala a unei alte societati ce este in procedura de faliment ? Societatea are ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma inactiva alinazaharia alinazaharia Buna seara,doresc cateva lamuriri cu privire la lichidarea unei firme.In primul rand firma este inactiva la ANAF ca urmare a faptului ca in urma cu 4 ani a ... (vezi toată discuția)
Închidere asociație fără bunuri aurash29 aurash29 Bună ziua, Am o asociație înființată de câțiva ani cu încă 2 persoane. Cele 2 persoane s-au retras si am rămas singur, cum pot face sa închid ... (vezi toată discuția)