avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Activitate oresteelectra

Activitate oresteelectra

Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
stefana88 a scris:

Nu ar fi mai bine sa incepi cu procedura civila avand in vedere faptul ca a intrat deja in vigoare noul cod civil?


Codul de procedura civila e tot cel vechi..deci de ce ar conta? Ptr SNG trebuie doar codurile de procedura si ambele in vigoare acum sunt cele vechi. Sa speram ca mana la examen nu vor intra in vigoare noile coduri de procedura. Cele de drept material nu ne afecteaza invatatul la examen.
Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
Cel mai probabil in septembrie cum se organizeaza de obicei. A fost o exceptie in 2010 cand s-a organizat in februarie pt ca in sesiunea precedenta( septembrie 2009) nu s-au ocupat toate locurile( desi au fost mai mult de 2candidati pe loc nu au fost suficienti candidati care au luat peste nota minima admisa la toate probele astfel incat sa se ocupe toate locurile scoase la concurs). Problema este , in conditiile in care tocmai s-a anuntat ca se vor mai restrange nu stiu cate mii de posturi bugetare, se mai organizeaza concurs?sau se intampla ca in administratie unde sunt blocate noile angajari..
Răspuns la discuția sng
Cine e absolvent de SNG are NEAPARAT si studii juridice. Din cate stiu eu este conditie eliminatorie la admiterea la SNG.
Răspuns la discuția Examenul de admitere la SNG
Din cand in cand instantele organizeaza examene pe post si accepta si persoane cu studii medii.
Examenul de la SNG este exclusiv pentru absolventii de studii juridice ( drept). Nici macar cei care au terminat administratie publica (deci au facut aceleasi materii ca si la drept dar intr-o pondere diferita) nu sunt primiti la SNG.