avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Activitate alexa213

Activitate alexa213

Răspuns la discuția accident rutier cu pieton
Multumesc ptr raspuns. Acum m-am lamurit. Victima a spus in urma intelegerii ca nu va depune plangere nici penala nici civila, nici nu a fost la medicul legist, deci sa inteleg ca dosarul nu va merge mai departe in instanta.
Răspuns la discuția accident rutier cu pieton
Sa inteleg ca trebuie sa faca actul notarial, indiferent de ce au spus politistii, in momentul in care ii da banii.Persoana nu a avut zile de spitalizare dar a avut vreo 10 zile in care a stat acasa ptr recuperare. Multumesc de raspuns
Buna ziua,

am si eu o intrebare.In caz de accident minor cu victima, dar fara spitalizare, daca soferul s-a inteles cu victima la o anumita suma de bani ca sa nu depuna plangere, in ce conditii sau unde ar trebui facuta o declaratie de catre victima cum ca nu depune plangere mai departe? Am inteles de la politie ca cea de la notariat nu ar avea nici o relevanta la dosar. Este adevarat?
Răspuns la discuția intrebare executare
el nu are de gand sa plateasca datoria respectiva. El asteapta sa platesc eu datoria, plus sa ii mai dau o suma de bani ca sa semneze actele. Multumesc mult de ajutor
Răspuns la discuția intrebare executare
el spune ca ar fi o datorie de 600ron. Eu din cate stiu, nu se pune executare pe casa ptr atat. Ideea e ca vrea sa platesc eu datoria , si sa ii mai dau si bani, ca sa il scot din actele casei.
Ma ameninta ca singurul bun care il are este casa in care locuiesc eu, si ca sa ajuns la executare cu acel abonament, si ca el nu il plateste. Din ce am inteles alte venituri nu are.
Răspuns la discuția intrebare executare
am inteles. Deci chiar daca platesc acea datorie, nu se poate sa mi se incredinteze mie casa definitiv.
Dar daca eu nu o platesc, se poate pune sechestru pe toata casa?
am si eu o intrebare. Suntem 2 proprietari pe o casa cu teren. Nu stam amandoi acolo, doar eu. Am inteles ca el are o executare silita de la un tel neplatit. Singurul bun pe numele lui este casa. Se poate sa vina sa imi ia casa, daca suntem 2 proprietari diferiti? Se poate face ceva cu executorul, sa platesc eu datoria si sa imi ramana mie casa???