avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate Georgeta Anghel (Rusu)

Activitate Georgeta Anghel (Rusu)

Răspuns la discuția ce varianta este mai buna?
Avand in vedere faptul ca obiectul actiune este obligatia de a face, varianta cea mai buna ar fi fost sa solicitati obligarea la eliberarea Dispozitiei, concomitent cu plata unor daune pentru fiecare zi intarziere.
Un nou proces ar dura...dar poate ca simpla cerere depusa la instanta ...si comunicarea formarii unui nou dosar in care Primaria ar fi pasivibila de plata unor sume de banim este posibil sa determine emiterea documentului.
Pararea mea sa mergeti pe ambele cai..pentru a nu mai pierde timp pretios..incercand intai finalizarea procesului cu daunele.
Pacat ca nu exista in cazul de fata posibilitatea plangerii penale pentru savarsirea infractiunii de "nerespectare a unei hotarari judecatoresti.
Răspuns la discuția trecere granita copil
Trebuie sa aveti in original ( legalizata cu mentiunea ievocabila) sentinta prin care v-a fost incredintat copilul. Asta pentru autoritatile romane, caci in rest nu aveti alte probleme.
Daca bunurile sunt inregistrate e societatea dvs, acestea nu pot face obiectul unor executari, pentru datorii proprii asociatului. Daca avet indemnizatie de administrator, atunci aceste sume pot fi poprite, in caeleasi conditii ca si salariul.
Răspuns la discuția act de vanzare-cumparare
Faceti o actiune de iesire din indiviziune, partajare, in sensul de apartaja bunul care s-a vandut de bunul care nu s-a vandut.
Răspuns la discuția Semnatura acte director general
Exista o prectica a adminitratorilor SRL sa se denumeasca directori generali. In calitate de administrator poate semna documente, pentru ca administratorul este cel care supravegheaza activitatea societatii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este o chestie simpla.
Trebuie sa mentionati instanta, nr de dosar si termenul,...si precizati ca depuneti documentele
De ex:
Judecatoria Ploiesti
Dosar nr 115/281/2012
Termen: 06.06.2012

DOMNULE PRESEDINTE


Subsemnatul......in calitate de .....in dosarul susmentionat, depun alaturat prezentei urmatoarele documente:
-----


Data Semnatura
Cerea de partaj se introduce acolo unde vi s-a desfacut prima casatorie.
Daca ati primit notificarea pe numele tataului dvs, este cazul sa nu faceti valuri. Se vor judeca cu o persoana decedata si vor executa tot o persoana decedata ( sa ma scuzati, dar asta este situatia)
Dac veti naste in tara si va veti creste copilul in tara, veti beneficia de indemnizatie.
Daca nu ati semnat actul aditional, nu poate avea loc o modificare a CIM-ului dvs. Dac se opereaza concedieri, inseamna ca este vizat si postul pe care il ocupati in prezent, iar societatea incearca sa va ofere un alt post, pentru care nu aveti calificarea necesara, incercand sa acopere acest neajuns prin acele cursuri.
Ramane la latitudinea dvs , daca acceptati schimbarile sau consecinta concedierii, ca urmare a desfiintarii postului dvs.