avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de vanzare-cumparare

Bunicul meu a dat cu act de vanzare-cumparare jumatate din curte si din gradina acum vreo 20 de ani in urma unui unchi, insa acum acel unchi se pare ca este proprietar peste tot, nu numai pe jumatate, bunicii mei nu au voie sa faca nimic, nu are nimeni voie sa le intre in curte de gura matusii. traiesc ambii bunici si tin sa precizez ca, cu toate ca gradina si curtea in acte sunt trecute pe amandoi,cand s-a facut actul de vanzare-cumparare a semnat doar bunicul, iar acum bunica ar vrea sa faca cumva sa anuleze acest act sau sa faca orice pt a avea si ea dreptul la jumatate din curte, sa-i poate veni si ei toti nepotii si toti copiii. ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 11:04, 31 Mai 2012
Faceti o actiune de iesire din indiviziune, partajare, in sensul de apartaja bunul care s-a vandut de bunul care nu s-a vandut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren acaparat... gigelas gigelas Buna ziua, Bunicul a avut o curte cu o suprafata de cca.2500 mp.care a fost anterior a tatalui sau (strabunicul meu). Dupa decesul strabunicului (strabunica ... (vezi toată discuția)
Pot să obțin în instanță dreptul de înainta cadastru pentru ... Sandu G Sandu G Pot să obțin în instanță dreptul de înainta cadastru pentru jumătate din casă moștenită având copropietari rude pentru cealaltă jumătate , ce nu ... (vezi toată discuția)
Act vanzare -cumparare fara succesiune dezbatuta pentru pamant costycaboos costycaboos exista un titlu de proprietate al tatalui meu si al surori lui ambi decedati.matusa ia facut la un nepot act vanzare cumparare la curtea siu casa care o ... (vezi toată discuția)