avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate ramonamona

Activitate ramonamona

Am auzit ca nu mai este nevoie sa fie traduse produsele cand ajung pe raft .Caz concret :-am cumparat o crema L'Oreal si vanzatoarea mi-a spus ca nu mai trebuie -furnizorul a specificat o lege dar nu a stiut sa-mi spuna un nr.......Multumesc .
O intrebare va rog .Intr-un proces persoana a ajuns pana la faza de recurent ,a decedat de 3 luni ,procesul continua si inca este in acel dosar dar trecut ca inculpat .Daca a decedat de ce mai apare in acest proces ?Multumesc .
Răspuns la discuția Recunosterea faptei
Nu a stiut de existenta lor fiind o cantitate mare.
Răspuns la discuția Recunosterea faptei
Reducerea pedepsei este conditionata si de cantitatea de droguri ? Dupa strangerea dovezilor se dovedeste ca persoana nu a stiut de existenta acelor droguri dar era la locul faptei ,ce se intampla?
Mulţumesc.
Vreau să o depun personal la registratură mâine.O să angajez şi avocat .Vroiam să ştiu dacă o pot depune in numele lui .
Bună seara
Vă rog să-mi spuneţi dacă pot face o cerere în numele soţului în care solicit acordarea unui nou termen de judecată in vederea angajării unui apărător.Soţul lucrează în strainatate şi nu poate face cererea.Va mulţumesc.