avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate mary11

Activitate mary11

Răspuns la discuția tutela comuna
Mersi mult de raspuns dar acolo nu am inteles care sunt obligatiile lui ca tata si daca este normal comportamentul lui?
Discuție tutela comuna
Am divortat de 1luna si jumatate si tot de atunci ne-am schimbat domiciliu ,eu si copilul minor care a trebuit sa schimbe si scoala.Avem custodie comuna dar inafara de programul de vizita tatal nu se implica in nici un fel in viata copilului,nici macar nu a ajuns sa vada unde e scoala copilului,din contra in una din vizite copilul a racit(nul acuz de asta)si nu sa interesat deloc daca ii e bine.Mai nou la ultima vizita a adus o <,,prietena> cu care tati a dormit ,iar cand pe copil la durut capu ia dat pastile dupa cum au considerat ei.Minorul are 8 ani.In ce consta aceasta tutela comuna si ce obligatii are tatal?
va rog sa-mi spuneti care este procentajul minim si maxim dupa noul cod?
Răspuns la discuția card de cumparaturi
mi se poate face oprire pe sal. sau in ce consta executarea silita?
Răspuns la discuția card de cumparaturi
am incercat sa discut cu banca si nu sunt dispusi la negocieri spunand ca aia e rata si trebuie sa o achit. Ce mi se poate intampla daca nu mai platesc acest credit,creditul fiind luat doar cu buletinul fara alte garantii,nici macar adeverinta salariala?
am un card de cumparaturi si datorita unor penalitati pentru intarzierea platii ratelor am ajuns sa depasesc si limita de credit pentru care mi se percepe si penalitati acum,cardul initial a fost de 3400 ron si acum de la penalitati si alte comisioane am ajuns la 5500ron mentionez ca platesc lunar minim de plata inscris pe extrasul de cont dar datoria tot creste.Ce pot sa fac in situatia de fata cu acest card si daca pot sa-l transform intro rata fixa?
Răspuns la discuția divort la notar
As vrea sa stiu daca pensia alimentara se calculeaza la sal. sau la venituri, si daca acea norma de hrana se ia in calcul la stabilirea pensiei alimentare (sotul lucreaza in M.A.P.N.
Discuție divort la notar
As vrea sa stiu cat dureaza un divort la notar daca sotii sunt de acord si nu au nici o obiectie.Exista si copil in aceasta casatorie si am stabilit totul de comun acord si in privinta acestuia(custodie,adresa de domiciliu etc...)
Sunt casatorita de 10 ani si acum datorita unor neintelegeri sotul vrea sa divortam. Avem impreuna o fetita de 7 ani.Poate sotul sa-mi ia copilul?Mentionez ca locuinta e dobandita de sot inainte de casatorie,Dupa acest divort eu o sa ma mut in casa parintilor.Sunt angajata si am un salariu de 1000 de ron iar sotul are salariu mai mare.El nu are posibilitatea de a se ingriji de copil(dusul si adusul de la scoala,pregatirea temelor,hranirea corespunzatoare) datorita programului pe care il are.