In anul 2010 am declarat până la nivelul trim.lll si am plătit impozit pe profit.Trim.lV a anului 2010 a fost pe pierdere. În anul 2011 până inclusiv trim.lll am declarat impozit pe profit ( suma fiind mai mare ca suma de recuperat din 2010),am plătit diferenţa. La finalul anului 2011 închid pe pierdere, deci am impozit pe profit plătit în plus,suma din 2010 şi diferenţa din 2011.
Întrbarea mea este cum pot recupera această sumă?
În declaraţia 101 pentru 2011 trec declarate numai sumele din 2011.
Mulţumesc mult! Întrebarea mea nu a fost destul de detaliată, voiam de fapt elaborarea politicilor contabile cerute de Ordinul Nr.3055 /2009/ 9.1/267. Parţial am rezolvat problema, am luat 3 CD de la Retrop Straton şi voi vedea cum le voi finaliza. Mulţumesc pentru anexele de la Bilanţ.Îmi sunt folositoare.
Firma noastră cumpără produse care sunt livrate in UE, cu încărcare direct de la furnizor, cu descărcare la destinatarul extern.Furnizorul ne întocmeşte factura internă şi în baza unui contract ne intocmeşte toate documentele pentru livrarea intracomunitară.Întrbarea mea este ce anexez la factura interna care să inlocuiască nota de recepţie dacă descarcarea se face la destinatarul final ?
cum se tratează contabil şi fiscal sumele reprezentând indemnizaţii si conncedii plătite de angajator şi nerecuperate în 90 de zile de la casa de sănătate?