avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Solicitare plata indemnizatie concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Solicitare plata indemnizatie concediu medical

Care este termenul de prescripţie în care poate solicita ANGAJATORUL Casei de Asigurări de Sănătate, indemnizaţiile plătite de ANGAJATOR salariaţilor săi pentru concedii medicale, sumele care depăţesc obligaţia lunară de plată a contribuţiei la FNUSS?
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 11:45, 2 Februarie 2012
90 de zile
In termen de 90 de zile de la depunerea dosarului la casa de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea baniilor pe concediu nikol21n nikol21n buna ziua am si eu o intrebare de unde isi recupereaza banii pe prenatal si postnatal firma si dupa cat timp de la nasterea ?va multumesc:D (vezi toată discuția)
Cerere recuperare fnuass_2013 dupa termenul de 90 de zile? tasha8708 tasha8708 Buna ziua, Am urmatoarea problema: nu s-a depus cerere de recuperare FNUASS in cele 90 de zile de la data la care a fost concediul medical. Pot depune in ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale Emil0458 Emil0458 Pot fi trimise cererile de recuperare pt.concedii si prin posta? Daca da as dori norma sau art. de lege. Multumesc! (vezi toată discuția)