avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate alinadobre

Activitate alinadobre

Răspuns la discuția sef structura de securitate
Multumesc din nou :)
Răspuns la discuția sef structura de securitate
Ce pot sa fac in situatia in care salariatul a semnat aditionalul de modificare a functiei de sef structura de securitate, functie care a fost introdusa in COR prin Ordinul 931/2013 si Ordinul 2176/2013, insa in Revisal nu-mi apare aceasta functie? Cum se poate actualiza Revisalul, sau ce alta solutie imi dati? Multumesc!

Răspuns la discuția sef structura de securitate
Va multumesc :)
As vrea sa stiu daca, pt functia de sef structura de securitate (cod COR 132114), sunt necesare studii superioare. Mentionez ca in COR se mentioneaza "nivel de instruire nedefinit, in functie de alte reglementari". Nu am gasit standard ocupational pt aceasta functie. Nici in Legea 333/2003 sau in normele metodologice de aplicare a legii nu am gasit nimic. Ce alte reglementari ar fi? Multumesc!
Multumesc mult pt raspunsuri, mi-ati fost de un real ajutor. Adeverintele pe care trebuie sa le intocmesc le solicita chiar cei de la Casa de Pensii Bucuresti :)
Pai si daca acestor salariati straini nu li s-au oprit taxele in Romania pt perioada lucrata aici, ei voi beneficia de pensie pt aceasta perioada?
Si asta ce inseamna? :D
Anglia, respectiv Austria. Multumesc!
Statul de salarii la sectiunea "Personal strain", chiar asa apar si pe centralizatorul statului.

Desi in dreptul fiecarui salariat strain, la impozit si taxe, apare "0", pe centralizator, la "salariati straini" - la "total impozit" am o anumita suma si mai imi apare ca s-a mai platit ceva in valoare de 25%...
Revin cu rugamintea de a-mi spune cineva temeiul legal (daca exista) pt care nu se retineau taxele, inclusiv impozitul, pt cetatenii straini care lucrau in Romania in baza permiselor de munca din perioada 1993-1995. Multumesc!