avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Activitate rdk67

Activitate rdk67

Discuție Cod COR
Buna ziua,
va rog frumos sa-mi spuneti care este functia si codul COR pentru cei care lucreaza la pari-loto.
multumesc.
Buna ziua,
Intr-o statie PECO, cu 4 salariati care vand produse petroliere, GPL, precum si alte produse alimentare si nealimentare, inclusiv tigari, nu stiu ce denumire sa-i dau postului. In COR, am gasit grupa 5245 - lucratori in benzinarii, grupa care nu are meserii. Si in Revisal, pentru functie imi ia doar 5245. Cum procedez in aceasta situatie? Ce denumire pun functiei pe care o ocupa salariatii? Exista functia sef statie PECO. In COR nu exista ocupatia lucrator PECO si nici lucrator in benzinarie, ocupatii care cred ca mi s-ar potrivi pentru cei 4 salariati.
multumesc.
buna seara,
ce acte imi sunt necesare pentru angajarea unui cetatean bulgar?
actele trebuie traduse de catre un translator autorizat?
multumesc.
buna ziua,
daca salariatii unei societati beneficiaza de masina, masa, casa, de costurile necesare pt scolarizarea copiilor, laptop, precum si costuri de deplasare, toate acestea unde se trec? in contractul de munca?
multumesc.
buna ziua,
firma mea are 2 prestatori pe contabilitate, care au propria semnatura electronica.
Intrebarea este, poate firma mea sa utilizeze cele 2 semnaturi electronice, proprii firmelor de contabilitate, pentru transmiterea declaratiilor la anaf?
multumesc.
buna ziua,
intrebarea mea este daca o firma poate utiliza 2 semnaturi electronice pentru depunearea declaratiilor la anaf? (salarizarea se face intr-o localitate iar contabilitatea in alta localitate). daca da, trebuie facut ceva in mod special?
multumesc.
buna seara,
am 2 intrebari:
1. ce fac in cazul in care convocarea a fost returnata, destinatarul schimbandu-si domiciliul?
2. o societate din romania, a contractat o lucrare in italia. cum procedez cu salariatii care sunt angajati la firma? este suficient sa fac informarea suplimentara si sa obtin formularul A1 ?
multumesc.
buna ziua,
este corect sa concediez disciplinar, un salariat pe care l-am prins (se vede pe camera video) ca fura, chiar daca furtul este infractiune?.
multumesc
Discuție Voucher rabla
buna seara!
ca persoana fizica, am avut o masina pe care am dus-o la REMAT si am obtinut un voucher. Intrebarea este, pot sa folosesc voucherul respectiv pt a cumpara o masina pe firma, in leasing?
multumesc.
buna ziua,
care sunt veniturile care intra in baza de calcul pt indemnizatia concediului ingrijire copil? stiu ca intra veniturile nete pe ultimele 12 luni. intrebarea este, intra si valoarea neta a tichetelor de masa si a tichetelor cadou?
multumesc.