avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonusuri pentru salariati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonusuri pentru salariati

buna ziua,
daca salariatii unei societati beneficiaza de masina, masa, casa, de costurile necesare pt scolarizarea copiilor, laptop, precum si costuri de deplasare, toate acestea unde se trec? in contractul de munca?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 17:23, 13 Martie 2014
Se pot trece in CIM daca difera de la un salariat la altul sau in CCM la nivel de societate daca au caracter general pe societate sau pe functie.
Astfel de drepturi se pot mentiona si in reg.intern.

Art.242 C.mun. prevede:
Regulamentul intern cuprinde cel putin urmatoarele categorii de dispozitii:
......
c) drepturile si obligatiile angajatorului si ale salariatilor;
.......
Se pot intr-adevar, dar avand in vedere ca salariul si elementele sale constitutive sunt, de obicei, confidentiale, in ultimul timp angajtorii renunta la aceasta practica.
RI contine prevederi care sunt aplicabile tuturor categoriilor de persoane care intra in societate, indiferent ca sunt angajati sau doar practicanti ori vizitatori. Nu e recomandat ca acestia sa studieze si elemtele de salarizare din societate.
Insa obligatoriu ele trebuie inscrise in CIM si CCM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coeficienti salarizare deacroxana deacroxana Salariul minim brut garantat este de 670 lei. As vrea sa stiu ce coeficienti de salarizare se aplica la acest salar, in functie de studiile avute, deoarece eu ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii -desfiintarea postului anatoc1979 anatoc1979 Buna seara!Avem un punct de lucru deschis in luna aprilie 2014 in alt judet.In urma incasarilor mici,cu greu putem face fata cheltuielilor am hotarat sa mutam ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatori ContSters240641 ContSters240641 Buna, Lucrez la o firma de 5 luni si am fost anuntata de inchiderea magazinului de la 1 martie. Acestia ne-au oferit somaj, dar eu nu pot sa beneficiez de asa ... (vezi toată discuția)