avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod COR lucrator PECO
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod COR lucrator PECO

Buna ziua,
Intr-o statie PECO, cu 4 salariati care vand produse petroliere, GPL, precum si alte produse alimentare si nealimentare, inclusiv tigari, nu stiu ce denumire sa-i dau postului. In COR, am gasit grupa 5245 - lucratori in benzinarii, grupa care nu are meserii. Si in Revisal, pentru functie imi ia doar 5245. Cum procedez in aceasta situatie? Ce denumire pun functiei pe care o ocupa salariatii? Exista functia sef statie PECO. In COR nu exista ocupatia lucrator PECO si nici lucrator in benzinarie, ocupatii care cred ca mi s-ar potrivi pentru cei 4 salariati.
multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Aprilie 2014
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:55, 12 Aprilie 2014
Denumirea care o da acel COR , intrucat nu are subgrupe , si anume :

Cod 5245 - Lucratori in benzinarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor (functie,ocupatie) angi25 angi25 ce cod este pentru functia de presedinte asociatie si administrator in REGES, nu vreau sa gresesc. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Securitate si sanatate in munca - Elibet - Elibet Nu ati auzit de vreo modificare a Legii 319/2006???? Nu vi se pare absurd ca doar inginerii pot fi inspectori SSM (nivelul superior)? Mi se pare ca e foarte ... (vezi toată discuția)
Cod cor de 4 cifre MIRELAIONICA MIRELAIONICA Vreau să ştiu dacă pot trece in contractul individual de muncă codul cor 9411 - Ajutori la prepararea produselor alimentare de tip \"fast-food\"???:\"> (vezi toată discuția)