avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Activitate cristianrazvan88

Activitate cristianrazvan88

Ba da era prevăzută. Dar nu am stat sa citesc tot contractul având incredere ca agentul m a informat cu totul despre toate clauzele contractului.

cyan a scris:

In contract nu este precizata taxa de recoltare?
Ce costuri sunt mentionate?

După cate stiu eu aceste taxe de reziliere sunt ilegale. Mai ales că nu au prestat nimic.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

E dificila situatia.
Practic contractul conteaza...

Buna ziua. Acum un an am semnat un contract de recoltare celule stem cu o firma. Toate bune si frumoase pana cand dupa aproximativ 2 saptamani am fost la un târg de bebe la baby boom si am aflat de la un stand de prezentare ca pentru recoltare celule stam intr o clinică privată avem o taxă de recoltare de 2000 de ron taxă de care cea care ne prezentase contractul nu pomrnise nimic. Am sunat la firma sa fim siguri că asa e si s a confirmat că asa este. Am rezolvat contractul iar dupa un an imi vine un plic acasă ca trebuie sa plătesc o taxă de reziliere de 450 de ron. Nu mi se pare corect pentru ca nu au prestat niciun serviciu si au vrut să mă înșele si cu acea taxă de 2000 ron. Ce este de facut?
Răspuns la discuția Predare permis auto
Va multumesc
Buna ziua, am contestat in instanta suspendarea permisului de conducere si am pierdut. Am avut dreptul la apel 30 de zile, care a expirat, nu am primit nicio informatie de la judecatorie. Mai pot conduce in continuare un autovehicul pe drumurile publice, sau trebuie sa predau permisul de conducere, daca da ce trebuie sa fac.
unde se depune contestatia procesului-verbal daca am savarsit fapta in piata natiunile unite nr 9?
Da mai eram cu cineva in masina. M-ar interesa costurile acestei actiuni sa vad daca merita sa o fac.
Puteti sa-mi spuneti cam cat costa contestarea procesului verbal si daca poate sa ma amendeze conform art. 135/h din oug 195/2002 care din ce am vazut este cu totul altceva nu este un articol care sa faca referire la fapta savarsita
"Art. 135
In termen de 90 de zile de la publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, a legii de aprobare a prezentei ordonante de urgenta, la propunerea Ministerului Administratiei si Internelor, Guvernul va emite hotararea de modificare si completare a Hotararii Guvernului nr.85/2003 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, denumit regulament in cuprinsul prezentei ordonante de urgenta, care se va publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.", si la articolul 100/3/b din oug195/2002 spune "neacordarea prioritatii de trecere pietonilor angajati in traversarea regulamentara a drumului public prin locurile special amenajate si semnalizate, aflati pe sensul de deplasare a autovehiculului sau tramvaiului;" deci acei pietoni nu erau pe sensul meu de mers.
Am ceva de pirdut daca fac contestatie?
Daca nu se prezinta nimeni de la politie ce se intampla?
Buna ziua, astazi mi-a fost suspendat permisul de conducere si am fost amendat cu suma de 300 de lei cu posibilitatea de a plati 150 lei in 48 de ore, pentru ca nu am acordat prioritate la doi pietoni, care au incercat sa traverseze pe trecerea de pietoni. Spun au incercat sa traverseze deoarece au facut doar 2 pasi pe trecerea de pietoni si eu eram deja la mai putin de un metru de trecerea de pietoni. Mentionez ca pe trotuar erau parcate mai multe masini si nu aveam posibilitatea sa vad din timp daca traverseaza cineva si ca traversarea pietonilor a inceput din partea opusa a sensului meu de mers. In spatele meu se afla un autovehicul foarte aproape de mine circulandu-se aglomerat si am preferat sa nu pun frana pentru a evita un eventual accident, totodata vazand pietonii care doar ce incepusera traversarea cand eu eram aproape pe trecere astfel nepunandu-le viata sau integritatea corporala in pericol. Am semnat procesul-verbal si la observatii nu am trecut nimic pirzandu-ma cu firea. Intrebarea mea pentru dumneavoastra este: Daca fac contestatie am vreo sansa sa castig?