avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters243502

Activitate ContSters243502

Răspuns la discuția profesor diriginte
Va multumesc!!!
=D>
Buna ziua

va rog sa ma ajutati sa folrmulez o cerere de numire a unu profesor diriginte pentru un colectiv al clasei a V-a
Mentionez faptul ca atat parintii copiilor doresc numirea respectivului profesor cat si profesorul doreste aceasta functie

Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția evaluator de risc fizic
inspectorSSM a scris:

Cred ca la aceasta prevedere din HG nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, se refera pisw_xoxo

Art. 2
(1) În vederea îndeplinirii obligaţiilor prevăzute de Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor,valorilor şi protecţia persoanelor, cu modificările şi completările ulterioare, denumită în continuare Lege,unităţile prevăzute la art. 2 alin. (1) din Lege, denumite în continuare unităţi indiferent de natura capitaluluisocial, forma de organizare ori asociere, modul de deţinere a bunurilor ori valorilor, trebuie să adopte măsuri de securitate în formele prevăzute de Lege, completate cu măsuri procedurale.
(2) Cerinţele minimale de securitate, pe zone funcţionale şi categorii de unităţi, sunt prevăzute în anexa nr.1.
(3) Adoptarea măsurilor de securitate prevăzute la alin. (1) se realizează în conformitate cu analiza de risc efectuată de unitate, prin structuri de specialitate sau prin experţi abilitaţi, care deţin competenţe profesionale dobândite pentru ocupaţia de evaluator de risc la securitatea fizică.
(4) Până la adoptarea standardului ocupaţional pentru ocupaţia de evaluator de risc la securitatea fizică, analizele de risc pot fi elaborate de specialişti cu o vechime în domeniul evaluării riscului la securitatea fizică mai mare de 5 ani.
(5) Analiza de risc la securitate fizică trebuie să asigure identificarea vulnerabilităţilor şi a riscurilor, determinarea nivelului de expunere la producerea unor incidente de securitate fizică şi să indice măsurile de protecţie necesare obiectivului analizat.



A-ti inteles perfect la ceea ce m-am referit desi eu nu am specificat!
Societatea noastra activeaza in domeniul jocurilor de noroc iar seful departamentului paza si supraveghere m-a intrebat pe mine daca am idee despre ce inseamna "evaluator de risc fizic"
Va multumesc !!!!!=D>
Răspuns la discuția evaluator de risc fizic
daca imi puteti da mai multe informatii v-as ramane recunoscatoare
va multumesc!
Buna seara,
in legatura cu autorizatia de functionare d.p.d.v. al s.s.m. as vrea sa stiu daca aceasta trebuie obtinuta de toate persoanele fizice si juridice indiferent de domeniul activitatii si numarul de angajati s.a.m.d.
cine face exceptie de la eliberarea respectivei autorizatii(daca exista)
va multumesc anticipat
se colecteaza TVA pentru subventiile primite in agricultura?
exista evaluator de risc fizic ?
si daca da va rog sa ma ajutati sa inteleg cu ce se ocupa peroana desemnata
va multumesc
Am o nelamurire si as ruga persoanele competente sa ma ajute :">:
care este articolul de lege in care se consemneaza faptul ca echipamentele de protectie au un termen de valabilitate:confused:?
va multumesc!
pentru postul de conducator auto instructajul se face lunar sau la 3 luni?
buna ziua
in cazul in care dorim sa angajam o persoana instructajul se face inainte de incheierea contractului/ inceperea lucrului?
va multumesc