avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Activitate jicareanangela

Activitate jicareanangela

Răspuns la discuția sentinta civila
VA MULTUMESC
Discuție sentinta civila
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca o sentinta definitiva privind drepturile castigate (de salar) in instanta din anii 2009,2010,2011 si nepusa in aplicare (neplatita )se prescrie. Daca da, dupa cat timp.
Buna ziua, in cazul in care am primit lipit de usa apartamentului (nefiind acasa)un proces verbal de contraventie nesemnat cum ca am fost filmata circuland fara rovinieta, amenda de 250 lei+28euro(contrav.rovinietei), trebuie sa platesc si cei 28 euro ?
Discuție plata caldura
Buna ziua, pentru ce perioada se plateste caldura pe timp de vara ( anticipat pentru lunile ce urmeaza, sau pentru lunile de anul trecut)?
Buna ziua, daca un angajat are in intretinere un copil cu handicap grav,bneficiaza de deducere ?
Buna ziua,cum se calculeaza plata dobanzii legale aferente sumei de 792 lei din anul 2007 pana in prezent?
Buna ziua, dupa revenirea la serviciu din concediu crestere copil(2ani), in luna mai, angajata primeste (28zileco/an) sau fractionat zile CO cu perioada lucrata?


Buna ziua, am si eu o intrebare. In cazul in care mama este in crestere copil pana la doi ani, tata are dreptul la concediu medical pentru copil (copilul fiind bolnav si necesitand mai multe interventii chirurgicale)?
Discuție radiere masina
Bună ziua. Rugămintea mea este, dacă poate cineva să-mi spună, ce se poate face ca să nu mai apară maşina vândută acum 4-5 ani de tata ( care este decedat de un an de zile ) pe numele mamei la primărie. Menţionez că cel care a cumpărat maşina nu a radiato nici la ora actuală şi nici nu este de găsit, am aflat în momentul când am făcut succesiunea.
Vă mulţumesc!
Răspuns la discuția plata delegatiilor
Adevarat a Inviat! VA MULTUMESC FRUMOS.