avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere masina

Bună ziua. Rugămintea mea este, dacă poate cineva să-mi spună, ce se poate face ca să nu mai apară maşina vândută acum 4-5 ani de tata ( care este decedat de un an de zile ) pe numele mamei la primărie. Menţionez că cel care a cumpărat maşina nu a radiato nici la ora actuală şi nici nu este de găsit, am aflat în momentul când am făcut succesiunea.
Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: auras2705 , utilizator 13:39, 17 Mai 2012

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for... .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restanta la plata impozitului pe locuinta mai mare de 5 ani so70ab so70ab As dori sa stiu daca impozitele locale (locuinta,masina) beneficiaza de prescriptie daca sint mai vechi de 6 ani ,si ce anume se poate face pentru a nu mai fi ... (vezi toată discuția)
Mostenitori pmarin20 pmarin20 Buna ziua, Pentru a-mi putea oferi un raspuns trebuie sa prezint faptele. Tatal meu a decedat in anul 1987, la acea data eram minor 13 ani si fratele meu ... (vezi toată discuția)
Depunere notificare cf legii 10/2001 snegrisoiu snegrisoiu Sunt prorietarul unui imobil demolat cf legii 10/2001. Tatal meu a depus notificarea cf legii 10/2001 in termenul legal, in schimb , in notificarea depusa a ... (vezi toată discuția)