avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Activitate alejandro06

Activitate alejandro06

buna ziua, imi poate spune cineva ce analize trebuie pt un vanzator la magazin mixt+bufet?
pana acum se faceau analize la sange si o radigrafie la plamani.
Răspuns la discuția Fonduri UE pt apicultura
multumesc:)
buna ziua .
ma poate ajuta cineva sa imi spuna de unde as putea sa accesez fonduri europene nerambursabile pt. apicultura?nu am alti stupi acum sunt interesat sa incep o "afacere"
ast detali.multumesc
Răspuns la discuția Contributie pensie
multumesc:)
Răspuns la discuția Contributie pensie
in anul 2011 am avut venit brut estimat 20000 lei
si am iesit in pierdere(din cauza sumei mari pe care am data o la casa pensii pt 2 pers) castigul net anual impozabil este 0 dar totusi am platit la 2 persoane cate 222 lei/luna.
pt. anul 2012 venit brut estimat este de 17500 lei . Sunt obligat sa platesc pt 2 persoane in continuare .nu pot sa platesc doar pt o pesoana?
buna ziua.sunt agent economic ( o afacere mica la tara) sunt asociat cu mama mea (I.F) . In anul 2011 am iesit in pierdere pt ca am contribuit amandoi la casa pensii cu cate 222 ron /luna/persoana. din acest motiv am iesit in pierdere , Cum pot sa fac sa ma retrag de la casa de pensii sa nu mai platesc ,sa ramana doar o singura persoana? am fost la casa de pensii si au spus ca s-a schimbat legea si trebuie sa platesc obligat in continuare, si daca nu depasesc salarul min. pe economie numai din anul curent se restituie banii inapoi.cei de anul trecut nu . va rog sa ma ajute cineva , multumesc